Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

TEXNIKH ANAΛΥΣΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE / ATHEX. TOP 20 [savil]18 Ιουνιου 2012


Κυριες-Κυριοι

 Ειμαι κοντα σας- ειμαι δυπλα σας.ειμαι στις καρδιες σας οπως μου γραφετε. Σας ευχαριστω ,ολες και ολους.Σας υποσχομαι θα φροντιζω συνεχως,να μην μας νικησει ποτε ο δεικτης.Εμεις θα ειμαστε  ενα βημα παντα μπροστα.Εκτος φυσικα ,απο το απροβλεπτον της ζωης,και το ξαφνικο.
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
 Η αγορα παραμενει δυνατη,πολυ δυνατη ,παντοδυναμη θα ελεγα.Αυτο ομως ισχυει ,με οσα βλεπω τωρα στο ταμπλο.Το αυριο ειναι μια αλλη ,ημερα με τα δικα της χαρακτηριστικα.Διαυτο καλο ειναι να περιμενουμε μερικα λεπτα, να ανοιξει η αγορα και μετα, να βαζουμε σε εφαρμογη το σχεδιον μας. Τα χαρακτηριστικα ,μιας συνεδριας, τα σχεδιαζουν και τα αποφασιζουν ,συναδελφοι μας εμποροι.Ειναι παντα θεμα χρηματικης πλειοψηφιας ,η πορεια μιας αγορας.Η κινηση εξαγοραζεται με πολλα χρηματα.Δεν χαριζεται σε κανεναν συναδελφο μας ,απο κανενα συναδελφο μας.Δεν μας ενδιαφερει ,ο λογος που δημιουργουνται χρηματικες πλειοψηφιες.Εμεις απλα πρεπει να ειμαστε σε θεση να ανακαλυπτουμε ,τα δρομολογιο και να το ακολουθουμε  ,συμμετεχοντας η απεχοντας
.
Ειναι ταχυς και μεγαλος σπριντερ ο ftse top 20 της εβομαδας. Να η αποδειξη.

FTSE TOP   20 Εβδομαδας    222,95   σημερινη  τιμη 
ΚΜΟ             2 Εβδομαδων   216,07          ,,      ενδειξη
============================================
Εχουμε  δηλαδη ftse top 20> κμο 2 εβδομαδων,επισης εχουμε ημερησιο (+) ,δηλαδη ανοδικη πορεια.
Η τελεια εικονα μιας πολυ καλης ανοδικης πορειας.Παρατηρουμεν ,ο,τι ο κμο 2 εβδομαδων ,ηλθε και εκατσε στο σημειον ,που σας εχω δωσει ως 1ον εμποδιο μιας μεγαλης κινησης πανω απο τις 200 μοναδες.Φυσικα ,σας το εχω δωσει αυτο το σημειον,απο διαφορετικη μελετη και σαν συμπερασμα ,αλλης υποθεσης.Τωρα παρατηρω,ισχυροποιειται περισσοτερο αυτο το σημειον.ΕπομενωςΑν ο δεικτης διασπασει πτωτικα σταθερα το 216,η σκεψη μας πηγαινει κατευθειαν σε σκεπτικο διορθωσης η ακυρωσης της τελευταιας ανοδικης πορειας απο το 167,8.Αν φυσικα διασπασει  με τον ιδιο τροπο ,δηλαδη πτωτικα και σταθερα και το σημειον 198,τοτε το σκηνικο αλλαζει και υπερτερουν οι πυθανοτητες να εχουμε  ακυρωση τις ανοδικης τασης.
δηλαδη 
1ον αρνητικο καμπανακι στο 216 
2ον       ,,               ,,            ,, 198
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Σημερα σας εδωσα πολλα στοιχεια κατα την συνεδρια και το ιδιο θα κανω και αυριο και ειδικα ,αν υπαρχουν ανατροπες.Ενα απο αυτα τα σημεια ηταν το 240.Αυτο εχει λιγο μετακινηθει,επειδη και ο δεικτης μετακινηθηκε και τωρα εχει γινει 239,..   κατι λιγοτερο δηλαδη απο το 240.

  239,.....            σημειον  ελεγχου της κινησης    [ διαβατηριο]

Αν ο δεικτης διασπασει αυτο το σημειον σταθερα και δυνατα,η αγορα θα παρει φωτια.Ολα θα ειναι πολυ διαφορετικα.Σας ειπα η δεκαδα του 240 ειναι γεματη εκπληξεις.Γιαυτο οργανωνεται ο δεικτης,δια να μπει ,αν μπει στην δεκαδα του 240 ,πολυ καλα προετοιμασμενος,διοτι εκει τον περιμενει η τελευταια δοκιμασια.Θα προετοιμαστει πιστευω πολυ καλα ,διοτι  στο 248 ,ολα γινονται [μπορλοτο],παιρνει φωτια το ταμπλο,ολα γινονται σταχτη και θρυψαλλα..
Η μεγαλη μαχη,η μεγαλη παλη , στο 248.
Πιστευω θα αργησει λιγες ημερες η διαδρομη στο 239,.. ,αλλα ειδικα στο 248.Θελει πολυ καλυ προετοιμασια και την καταλληλη ωρα π.χ με το ανοιγμα της αγορας,οπου ολοι κοιταζουν ψηλα.

 (+)
248     τελευταιον σημειον ελεγχου της κινησης.
(-) 
Τυπικα θα ελεγα το 248 συνδειαζεται και με το 252,ειναι ενα ειδικο ζευαρι αριθμων,που ο δεικτης,θα παρει το  ελευερας δια την ανοδικη συνεχεια,διαφορετικα θα κοιταζει προς το σημειον απο ,οπου ξεκινησε αυτο το ταξιδι.Φυσικα μπορει να επαναλαβει την προσπαθεια και μια και δυο η και περισσοτερες φορες,αλλα ,αν αυτες οι προσπαθειες εχουν την ιδια τυχη,τοτε η  διορθωση η η ακυρωση της πορειας του ειναι δεδομενη.


savil  18Ιουνιου 2012
σημ,.τα κειμενα μου ειναι πνευματικη μου ιδιοκτησιακαι δεν επιτρεπεται η αναδημοσιευση τους ,χωρις εγγραφη αδεια απο εμενα.
σημ. Το blog ειναι ιδιωτικος χωρος,και δημοσιευεται η επιστημονικη μου ερευνα
σημ.Η επικοινωνια μαζυ μου ειναι  πανευκολη ,αλλα πρεπει να ειναι επωνυμη. 
σημ. Τα αριθμητικα δεδομενα,ειναι απο την πλατφορμα ,που χρησιμοποιω ,η οποια ειναι εγκεκριμενη  απο το χρηματιστηριον Αθηνων.