Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

[savil ] Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων [κλεισιμο της αγορας]6-6-2012

Κυριες- Κυριοι

Δεν με διεψευσε  σε τιποτα σημερα η αγορα,απο αυτα που σας εγραψα χθες βραδυ.
Φυσικα και με τις σημερινες μου παρεμβασεις την ωρα της Συνεδριας και τις ενημερωσεις που σας εκανα ,ειχαμε ανα πασα στιγμη  εικονα[ τι γινεται στην αγορα],αλλα και το δρομολογιο του δεικτη.Δεν υπαρχει περιπτωση να μας ξεφυγει ποτε τιποτα κατω απο συνθηκες που τις εχουμε ζησει.
Οτι εκανε σημερα ο δεικτης ηταν φυσιολογικο,διοτι χθες ειχε κανει μια μεγαλη αποσταση απο το 182 στο 167.Επρεπε αυτη διαδρομη καπως να πουληθει με ηρεμια και να εχει ενα φυσιλογικο ογκο απο τεμαχια.Αυτο εγινε σημερα.Επαναλαμβανω ακομη μια φορα οτι,υπαρχει το ενδεχομενο και χωρις ειδικο λογο ,η αγορα να γυρισει αποτομα ανοδικα και μετα να την τρεχουμε να την πιασουμε.Απλα αυτο πρεπει να το εχουμε στο μυαλο μας σαν δευτερη σκεψη,αλλα και σαν φρενο σε υπερ του κανομικου κινησεις.
Δεν ξεκαθαρισε ουτε σημερα ο δεικτης τι θελει να κανει.Απο μερικα εξωτερικα στοιχεια που τους εριξα μια   ματια , δειχνει οτι αυριο θα συνεχισει πτωτικα καποια στιγμη. Ομως θα τα εξετασω ολα αυτα με προσοχη και το βραδυ θα σας δωσω την αναλυση μου και τις παρατηρησεις μου.

σαωιλ 6-6-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: