Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

savil Καλημερα 27 Ιουνιου 2012


Κυριες -Κυριοι
καλημερα σας

Θα προσπαθησω με επιστημονικους ορους ,δανεισμενους απο την Ωκεανογραφια ,να σας εξηγησω την ζωνη βυθου της αγορας μας απο το 245 ως το σημειον ΘΑΥΜΑ 202.


//////////////////////////////////////////////245
 η επιφανεια της αγορας μας εκτος νερου αρχιζει πανω απο το 245.Πανω απο αυτο το σημειον εχουμε καθαρο χρηματιστηριασκο ελευθερο οξυγονο,διαχυτο στην ατμοσφαιρα της αγορας.Το μονο που χρειαζεται ειναι το (κεφαλι μας) δηλαδη ο δεικτης να διατηρησει σταθερα την θεση του πανω απο το νερο.

//////////////////////////////////////////////////////245

/////////////////////////////////////////////////////220 

[245.......220]= Ζωνη φωτος

Με απλα λογια αυτο το βαθος δινει μια ορατοτητα ως την επιφανεια που ειναι το 245 αυτη την εβδομαδα.Σε αυτο το βαθος ομως εχουν συμβει καποια γεγοντα οπως. εχουν ξεφορτωθει τα 80 εκ, μετοχες της ΕΤΕ , που αγοραστηκαν μαζικα στην περιοχη κυριως του 1 ευρω ,αλλα και πιο κατω.Επομενως εδω δια να αναπνευσει ο δεικτης,πρεπει να ξαναγοραστουν η να διακρατηθουν περιπου 80 εκ. μετοχες μονο της ΕΤΕ ,οπως και 30 εκ μετοχες του ΟΤΕ.Φυσικα υπαρχουν και οι αλλες εταιριες του δεικτη με σοβαρες ποσοτητες,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ.Επομενως θα χρειασθει ημερησιος τζιρος πανω απο 100 εκ ευρω και δια αρκετες ημερες,δια να φθασουμε στην επιφανεια του νερου.Μια παρα πολυ δυσκολη προσπαθεια.

////////////////////////////////////////////////////////////// 220

////////////////////////////////////////////////////////////215(+ - 1)

Η ζωνη [215....220] ειναι μια ζωνη σκεπτικισμου και αποφασεων πολυ καθοριστικων δια την συνεχεια της πορειας του δεικτη .Μοιαζει με τον τελικο αγωνα ενος ματς μεταξυ αγοραστων και πωλητων και πιθανον γηπεδο την ζωνη [215....220] ,εδω ολοι περνουν θεση ,αν ετσι ελθουν τα πραγματα.
//////////////////////////////////////////////////////////215

///////////////////////////////////////////////////////////207,8
Γηπεδο της ελπιδας .Αγωνας της Ελπιδας.Οσο ο δεικτης ειναι πανω απο το 208,η ελπιδα της αντιστροφηςτης αγορας,ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΖΩΣΑ.
Κανεις δεν μπορει να το αγνοησει αυτο,διοτι ειναι επιστημονικα 100% σωστη.Επομενως πανω απο το 208 Ελπιζουμε,ασχετα τι αποτελεσμα θα εχουμε.

//////////////////////////////////////////////////////////208
//////////////////////////////////////////////////////////
 /////////////////////////////////////////////////////////202  [σημειον θαυματος]
Στην ζωνη[ 208..202] ,αρχιζουν τα σκοτεινα ονειρα και ο βυθος δεν ειναι ορατος.Ενα μαυρο σκοταδι σκεπαζει τα παντα ,οσο βυθιζομαστε περισσοτερο.Ορατες ειναι μονο κατι φωσφοριζουσες γραμμες ασπονδυλων θαλασσιων υπαρξεων.Αληθεια τι μπορει να δει , ο γυμνος οφθαλμος σε τοσο σκοτεινα νερα κατω απο το σημειον  του ΘΑΥΜΑΤΟΣ?
Η αμφιβολια,η απαγοητευση ,αλλα και η χαρα των σορτ κατω απο το σημειον του θαυματος.

savil  27 Ιουνιου 2012