Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων (r)[ το κλεισιμο της αγορας 27-6-2012] savil


Kυριες-Κυριοι

Οπτικα το ταμπλο,δεν ειχε πολλα θεματα να μας δειξει.Μια συνεδρια [κοιμισμενη] και ανιαρη.Φουλ σκοπιμοτητες σε μια διαδρομη επιτοπια.Αναμενομενη σαν σημειo απο εμενα ,οπως και σας τo ειχα δωσει.Επιστημονικα ειχε πολυ ενδιαφερον,δια θεματα πισω απο το ταμπλo ,στις καρτες παρακολουθησης της κινησης μεσα απο τις γραμμες μου.
Δυο σηματα αντιθετα ενα πτωτικο σταθερο οπως απο χθες εχει διομορφωθει .Ειναι ενα αργο σημα στο ξεκινημα του ,αλλα κρατα τον δεικτη κατω απο το 214 τις περισσοτερες ωρες.Επισης ,αλλο ενα σημα βραχυχρονιο,αυτο που απο το 231 μας εφερε στο σημειον θαυμα 202.Χθες μεσημερι με το κλεισιμο συναντηθηκε με το μεγαλο πτωτικο σημα και αλλαξε απο πτωτικο σε ανοδικο. Συνεχισε και σημερα  αυτο το μικρο σημα να σπρωχνει ανοδικα τον δεικτη ,καθε φορα που ηταν να αλλαξει σημα και απο ανοδικο να γυρισει σε πτωτικο.Ολη την συνεδρια ειχαμε ,αυτες τις αντιθεσεις των σηματων.Αυτο φανηκεκ και στην αγορα που εβγαιναν  αγορες,οταν πλησιαζαν οι τιμες καποια χαμηλα σημεια.Ομως ολα σταματουσαν στο 214 η στο 215 το γνωστο μας.Αυριο θα εχουμε λυση αυτης της καταστασης που κατεληξε ,να ειναι  πολυ περιορισμενη ,μεταξυ δυο αριθμων σε ζευγη.

1ον ζευγος [214,15.........219,47]

2ον ζευγος  [214,15........208.83]

ο δεικτης εκλεισε σημερα στο 213,37 .λιγο πιο κατω απο το 214,15.
Μιλαμε βεβαια δια διαφορες ,που προκαλουν γελοια,αν τις παρουμε στα σοβαρα.Ομως εγω αυτα εχω μπροστα μου και αυτα θα γραψω και οχι τιποτα φανταστικα ζευγη τιμων.
Υπαρχει μια μικρη υπεροχη των πωλητων ,καθολη την διαρκεια της συνεδριας,αλλα μικρη,πλην ομως σταθερη.Θα την μελετησω περισσοτερο σε συνδυασμο και με δεικτες και το βραδυ θα σας δωσω περισσοτερα στοιχεια.

savil 27-6-2012