Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων[μια ματια στο κλεισιμο της αγορας]savil 13-6-2012

Κυριες-Κυριοι

ο δεικτης  FTSE TOP 20 σημερα 13 Ιουνιου 2012

υψηλο  ημερας     184,11
χαμηλο  ,,             177,07
κλεισιμο  ,,          182,97

Ο δεικτης σημερα μεταξυ χαμηλου και υψηλου ημερας ,εγραψε μια διαφορα 7,04 ποντων.
Στο κλεισιμο της ημερας που  ειναι στο 182,97 ,κρατησε απο το συνολον των 7,04 μοναδων τις
5,9 μοναδες  και σαν % ποσοστον  κρατησε το 83,8 %   .
Επομενως? Τι μπορουμε να πουμε δια την σημερινη ημερα? Η απαντηση ειναι απλη και ειμαι βεβαιος  ειναι στα χειλη ολων σας ,οπως και στα δικα μου.Δηλαδη σημερα ειχαμε μια παρα  πολυ ωραια κινηση .Εκτος ομως απο την ωραια κινηση,ολοι νομιζω θα καταλαβατε ,ποσο σοβαρη υποθεση ειναι η εξισωση των δεικτων,οπως σας την εδωσα χθες βραδυ στην αναρτηση ημερας δια τον δεικτη.
Εμεις σαν[εσεις και εγω ] blog ,παρακολουθησαμε  καρε-καρε ολη την διαδικασια της κινησης και φυσικα μεσα απο τους αριθμους μας .Ξεραμε και ξερουμε τις γραμμες που βαζουμε και που περιμενουν τον δεικτη.Με αυτο τον τροπο αντλουμε χρησιμα συμπερασματα.
Με το κλεισιμο και την 5'λεπτη εικονα που ειδα για λιγο,πριν αρχισω να γραφω,παρακολουθησα μερικες λεπτομερειες.οπως

η ωρα 16,45 ξεκινησε μια διορθωση απο το υψηλο 184,11
   ,,      16,45           εχουμε επιβεβαιωση της διορθωσης που ξεκινησε
   ,,      17,05  εχουμε κλεισιμο της αγορας και ο δεικτης σταματησε σε ενα σημειον,που λειτουργει ως ικριωμα[σκαλωσια] του δεικτη .Οπως ολες οι σκαλωσιες ειναι επικινδυνες,ετσι και αυτη του δεικτη σημερα,διοτι αν υποχωρησει ,υπαρχει φυσικα αλλη μια εφεδρικη στο 181,5 ,αλλα μετα αν υποχωρησει και αυτη θα εχουμε ισως καποια περιπετεια σαν αναλυση κινησης στο 5'λεπτο.Βεβαια ,αν αυτο μεταδοθει στο ωριαιο και το ωριαιο στο ημερησιο,τοτε πραγματικα θα εχουμνε εστω και προσωρινη  αλλαγη πορειας.
Ο δεικτης ομως εστω και λιγο ,εκλεισε πανω απο το 182 που το εχουμε σαν σημειο πολυ δυνατο.
Θα μελετησω πεισσοτερο την σημερινη συνεδρια,ειμαι βεβαιος θα υπαρξουν ενδιαφερουσες ενδειξεις,τις οποιες θα σας  μεταφερω το βραδυ,μεσα απο μια νεα αναρτηση,διοτι τωρα απλα χρησιμοποιησα την 5'λεπτη ημερησια πορεια του δεικτη.

savil  13 Ιουνιου 2012

Ενας γνωστος μου και αναγνωστης της σελιδας,μου υπεδειξε ,οτι το σημερινο υψηλο ειναι 183,96 και οχι 184,11 που εδωσα εγω [ διαφορα 0,15]
επισης το χαμηλο ειναι 177,17 και οχι 177.07   που εδωσα εγω[ διαφορα  0,10]

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ,διοτι απο ελεγχο που εκκανα στους πινακες του χρηματιστηριου ,οι πινακες συμφωνουν  με την υποδειξη του γνωστου. Βεβαια το πνευμα και η ουσια της αναλυσης δεν αλλαζει,αλλα δια τυπικους και μονο λογους ,πρεπει να θεωρησω σωστη την υποδειξη.
======================================
Το blog  παρακολοθει την κινηση μεσα απο πλατφορφα,και μαλιστα εγνωσμενης αξιας και πιστοτητας.Πολλες χρηματιστηριακες χρησιμοποιουν την πλατφορμα αυτη και ειναι γνωστη σε ολους σας,η Ztade. μπορειτε ευκολα να το επιβεβαιωσετε  την πιστοτητα των αριθμων ,οπως τους εγραψα.
------------------------------------- 

Δεν υπάρχουν σχόλια: