Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων[ η αγορα τωρα 12.09] [savil] 13-6-2012


Κυριες- Κυριοι

Ο δεικτης με μικρες ταλαντωσεις ,απο το κεντρο της τελυταιας κινησης δηλαδη το 178,προσπαθει να ,καταναλωσει τον χρονο ,σαν αναγκαστικη πραξη των ημερων.
Μια ελαφρα υπεροχη  η ανοδικη  υπαρχει,οπως την επιβαλλει η ημερησια αναλυση.Ωραιοι και ομορφοι σχηματισμοι,χωρις συνεχεια.Αυτο ομως δεν πρεπει να μας ξεγελαει.Τις προηγουμνενς δυο ημερες ειχαμε μετατρομη των ΣΜΕ του ftse top 20 εντονη απ'οτι η σημερινη .Το 50% εχει μετακυλιστει στον Σεπτεμβριο στο συνολον τους δηλαδη 11.000[ ενδεκα χικιαδες συμβολαια] ,μενουν αλλα τοσα δια σημερα και αυριο.Συνηθως ενα μεγαλο μερος ,μετατρεπεται την τελευταια ημερα και την τελευται ωρα στην δημοπρασια.Το ιδιο και στις μετοχες.
Αυτη την στιγμη ο δεικτης ειναι μεσα στην ζωνη τιμων ,μεταξυ 192 και 182. Αν διασπασθει το 182 ,ισως εχουμε επιθετικη κινηση,αφου ειδα ,οτι τα χαμηλα τα προχθεσινα στο 176 ,ειναι πολυ προφυλαγμενα δια την ωρα.
Δεν ειναι στιγμη δια νεα προγραμματα,αλλα ως την Παρασκευη, να εχουμε προβει  στο κλεισιμο θεσεων και να εχουμε τακτοποιησει ολες τις υποθεσεις μας στην αγορα,ειτε με κλεισιμο θεσεων ,ειτε με αντιλογισμους.Δεν χρειαζεται να παιξουμε μαυρο ασπρο τα χρηματα μας την Κυριακη.Ανοικτες θεσεις πασης μορφης εχουν τεραστιο κινδυνο.

savil 13-6-2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: