Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE /ATHEX. TOP 20 [25-6-2012]


Κυριες-Κυριοι

Υπηρχε προβλημα ,στην ανοδικη συνεχεια του δεικτη. Ειχαν δημιουργηθει συνθηκες ,ιδιες με τον Φεβρουαριο του 2011 ,οταν και τοτε ο δεικτης εκανε υψηλο 829.,..
Με το 237,..που εκανε πριν λιγες ημερες ,του εμεναν ελαχιστοι ποντοι να φθασει ως το 248.Δεν γινοταν ομως ,διοτι οι τραπεζικες μετοχες,ειχαν κανει κερδη πανω απο 80% οι περισσοτερες.Ηταν πολλα τα λεφτα απο τα κερδη.Ενς λογικος εμπορος ηταν βεβαιο, θα κεφαλαιοποιουσε τα κερδη του. Αυτο σας ελεγα και εγω,με τον (τρυγο),που σας εγρφα συνεχως.Οσοι με ρωτησατε και το ξερετε,σε ολους ελεγα παρτα τα κερδη σας. Ετσι λοιπον ηταν αδυνατον να παμε στο 250 και ακομη παραπανω.Τωρα ολοι περιμενουν μια επαναληψη της ιδιας κινησης.Μακαρι θα ειναι πολυ καλο ,αλλα θελει προσοχη και προετοιμασια.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΒΥΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑς ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ.
Η νεα αυτη κινηση εχει τα δικα της δεδομενα και τα δικα της σημεια. Μας χρωστα μια αντιδραση.Δεν ξερω απο ποιο σημειο θα την ξεκινησει.Ισως και να ξεκινησε με το σημερινο κλεισιμο.Ειναι λιγο αυτο που βλεπω τωρα,αλλα με ενα θετικο ανοιγμα αυριο Τριτη ,μπορει να  να εχω καλυτερη εικονα.Δυσκολο ,αλλα δεν αποκλειεται.

 (+)..............220?
======================= 207 [πανω η κατω]
(-)...............185

σημ. το σημειον 202  θελει λιγο προσοχη.[σημειον θαυματος]

savil 25-6-2012