Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ [savil]

Κυριες-Κυριοι

καλημερα σας
καλη εβδομαδα

Τι κανετε? Πως εισθε? Πως περασατε Σαββατοκυριακο?
Εγω αφιερωσα χθες πολλες ωρες ,
απο το διαθεσιμο χρονο μου,για να διαβασω το προγραμμα  αυτου του κοματος ,που θελει να γινει Κυβερνηση ,μαλιστα με μεθοδους παλαιοκομουνισμου.
Προσωπικα πιστευω ,προσφερει πολλα στην χωρα.Αληθεια το πιστευω αυτο.Εκανε πολλους να σκεφθουν και να δουν,οτι τιποτα στην ζωη δεν ειναι δεδομενο για παντα.Ακομη και αυτη η Δημοκρατια.
Φυσικα προσωπικα ,δεν χρειαζομαι καμια ενημερωση πολιτικη ,απο τους κυριους αυτους,ειναι ολοι τους για δεσιμο με τα μυαλα που κουβαλανε.Σταθηκα ομως με περισσοτερη προσοχη σε θεματα οικονομιας και σε θεματα του //ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΙΜΚΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ//.
Καλα ειναι για γελοια ,αυτα που γραφουν και ευαγγελιζονται οι ανθρωποι αυτοι.Ισως δεν ξερουν ,οτι τιποτα δεν μπορουν να κανουν,χωρις να παρουν αδεια απο την Ευρωπα ι κη Ενωση,ουτε καν ενα Κρατικο Φαρμακειο δεν μπορουν να ανοιξουν αν,δεν παρουν αδεια απο την κομισιον.Τελος παντων,δεν χρειαζεται, να χανουμε τον χρονο μας αδικα μαζυ τους ,δεν ειναι σοβαροι ανθρωποι,ζουν εκτος τοπου και χρονου.Ειναι ουρανοκατεβατοι για 1η φορα στον πλανητη και στην χωρα.Το μυαλο τους τωρα ξυπνησε και το ημερολογιο του μυαλου τους δειχνει 1948.Οι περισσοτεροι ηταν αγεννητοι,αλλα το βιολογικο τους πολιτικο DNE   αυτο γραφει και οχι 2012.Σημερα ομως δεν ειναι 1948,αλλα 2012 και με πολιτευμα  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Ομως η προσφορα που εκαναν στην χωρα,ειναι τεραστια,και πρεπει να το καταλαβουν οι κυριοι της μεχρι τωρα εξουσιας,ο,τι κατι αλλαξε.Αλλαξε η διαθεση των ανθρωπων απεναντι τους.Ας προβληματιστουν οι κυριοι που εφεραν την χωρα σε αυτη την κατασταση.Αλλα και εμεις σαν ατομα να προβληματιστουμε και να αλλαξουμε.Να γινουμε πιο λογικοι και καλοι διαχειριστες της ζωης μας.

Το αγνωστο παντα μας προβληματιζει.Οταν  το πλησιασουμε και  το ερευνησουμε,τοτε μπορουμε να εχουμε  πιο αντικειμενικη γνωμη.

savil  21-5-2012

[χρονια πολλα στους εορταζοντες και στις εορταζουσες]

Δεν υπάρχουν σχόλια: