Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων[μια ματια στο κλεισιμο της αγορας σημερα 21-11-2011]

Φιλοι μου γεια σας

Η αγορα?
Μακαρι να ειχαμε αγορα θα ξεραμε τι πρεπει να κανουμε.Να αγορασουμε η να πουλησουμε.Βεβαια το ερωτημα παραμενει
-τι να αγορασουμε?
η
-τι να πουλησουμε?

δεν προκειτε να εχουμε αυτο το  δίλημμα.Μακαρι να ηταν αυτο ,θα κοστολογουσαμε και μετα θα εγκριναμε η θα αποριπταμε χαρτια και δεικτες με βαση  τον κλασικο τροπο σκεψης.Ομως αυτη την περιοδο ,εχουμε να απαντησουμε στα εξης ερωτηματα.

-ευρω η δραχμη?

-θα υπογραψει ο Σαμαρας η δεν θα υπογραψει?

ευρωομολογο  ναι η οχι
-εχει τα κεφια της ναι η οχι η ΜΕΡΚΕΛ?

-θα πτωχευσουμε  ναι η οχι?

κ,τ,λ

επομενως εχουμε φυγει απο την τεχνικη επιστημη  αναλυσης της αγορας και εχουμε παει στην επιστημη των Μεντιουμ.Επομενως τι να γραψω εγω τωρα?
Ας πουμε θα παμε και αλλο κατω και θα παμε ,αλλα με ποια χαρτια?Εχουμε δυο τρια χαρτια ακομη για κουρεμα και μετα θα κουρευουμε τα κουρεμενα χαρτια.Δυσκολο το μεροκαματο στην αγορα μας αυτη την περιοδο.Να δουμε ποιο δρομο θα τραβηξουμε  και εμεις η θα μεταναστευσουμε  σε αλλες αγορες,διοτι εδω θελουμε χρονο πολυ να δουμε ασπρη ημερα.Θα το προσπαθησουμε,αλλα αυτο το τελευταιο κοματι θελει ειδικο χειρισμο ,οχι βιασυνες,υπομονη και πολυ δουλεια για την οποια θα πληρωθουμε σε αγνωστο χρονο.Μπορει να πληρωθουμε αμεσα,αλλα μπορει να παρει και αρκετο χρονο να πληρωθουμε,χωρις να εχουμε κανει καποιο λαθος η να φταιμε σε κατι προσωπικα.
Θα μελετηθει η κινηση ολων των αγορων και των επορευματων και θα επανελθουμε με νεες αναρτησεις εως και αυριο πριν το ανοιγμα της αγορας,διοτι πολλες αγορες κλεινουν τα μεσανυχτα σχεδον.

καλη ξεκουραση
savil

Δεν υπάρχουν σχόλια: