Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων[λιγο πριν το ανοιγμα της αγορας]18-11-2011

Φιλοι μου καλημερα σας

Το βασικο μας σκεπτικο σημερα ειναι ,να αναλυσουμε την αντιστροφη που βλεπουμε στην αγορα σε ημερησια βαση.Με απλα λογια να δουμε ποια ειναι εκεινα τα σημεια[εμποδια] ,που θα δωσουν καποιο χαρακτηρισμο στην αντιστροφη που βλεπουμε.Θα σας δωσω λοιπον τα εμποδια του δεικτη,και αναλογα με τις επιδοσεις του θα βγαζουμε τα αναλογα συμπερασματα.

=========281 [1ον εμδοδιο] ,πρεπει να δασπασθει ανοδικα για να συνεχισει η κινηση να ειναι αντιθετη στην πτωση ,δηλαδη εχουμε συνεχεια της αντιστροφης.Ομως αν για οποιοδηποτε λογο και ανεξαρτητα και απο ποιο σημειον ξεκινα ,αν λοιπον διασπασθει σταθερα πτωτικα η δεν διασπασθει ανοδικα ποτε,τοτε ο δεικτης θα συνεχισει το δρομολογιο του προς το 239.




========292[2ον εμποδιον].Πολυ βασικο σημειον ,ηταν και ειναι το  μεχρι σημερα ΧΑΜΗΛΟ σημειον σε εβδομαδιαια βαση και σε τιμες κλεισιματος.Σημειον κλειδι   δια εμας και τις αποφασεις μας.Ανοδικη διασπαση του  σταθερα,σημαινει η αντιστροφη εχει προοπτικη και ισως υπαρξει πληρης ανιστροφη, αν ο δεικτης περασει και το τελευταιον εμποδιον.




=========297 [3ον εμποδιον].Πολυ δυνατον σημειον.Ανοδικη και σταθερη διασπαση του σηματοδοτει εξελιξεις .Ειναι σημειον ΤΕΣΤ .
Σταθερα πανω απο αυτο το σημειον,οι οριζοντες ειναι ανοιχτοι δια τον δεικτη,χωρις περιορισμο .Αντιθετα αδυναμια διασπασης του   ΣΤΑΘΕΡΑ ,ο δεικτης θα γυρισει πτωτικα με στοχο το 239,εκτος και τα εμποδια τον ξαναστειλουν για δευτερη προσπαθεια διασπασης του 297.Το σημειον αυτο ηταν και σημειον κλεισιματος της προηγουμενης εβδομαδας .


Αυτα πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας, δια να μπορουμε να κανουμε αναγνωριση της πορειας του δεικτη και την καταλληλη χρονικη στιγμη να παρουμε σωστες αποφασεις.Ομως επειδη η κατασταση στην Ελλαδα ειναι πολυ ρευστη,οι αποφασεις μας ενδεχομενως να ειναι σωστες ,αλλα οχι σε βαθος χρονου.Ολα περιστρεφονται σαν τον ανεμοστροβιλο,ακομη και οι σωστες αποφασεις μας.


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΑΣ.


savil 18-11-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: