Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ ATHEX. TOP. 20[ 11-10-2011]

Φιλοι μου καλημερα σας

==========304[το ενα ακρο του γηπεδου]

.....................152  κεντρο [σεντρα του γηπεδου]  Ο ταφος του Ινδου


==========0 μηδεν[ αρχη των παντων][το αλλο ακρο του γηπεδου]

Ελεγα σημερα να βρω ενα ωραιο τροπο να σας βαλλω στο πνευμα των ημερων και της αγορας.Σκεφτηκα λοιπον δυο   εικονες

1η εικονα το δερμα του αχριοχοιρου  στην εισοδο της αγορας κρεμασμενο

2η εικονα  τον ταφο του Ινδου που λεγεται εγινε στην σεντρα του γηπεδου Αποστολος Νικολα ι δης.

Αν λοιπον ο δεικτης αυτες τις ημερες περασει δυνατα και σταθερα [δηλαδη με ογκο και δυναμη  και για πολλες ωρες σαν αρχη ] το 304 τοτε δημιουργουνται καποιες προ υ ποθεσεις μιας καποιας αντιδρασης που αν ελθει και οταν ελθει θα την αναλυσουμε σαν προοπτικη,διαφορετικα ειμαστε σε αναμονη και με την σκεψη οτι βαδιζουμε προς τον ταφο του Ινδου για την ταφη του για 40 ημερες και αν βγει ζωντανος ,οπως λεει η παραδοση ,εχει καλως,διαφορετικα  τεζα ο Ινδος[δηλαδη ο δεικτης].

Αν καθε φορα που  ο //σουμο// εχει  δημοσιογραφικη διασκεψη η αν καθε φορα που κανει τζογκιν η Τρο ι κα ,καθομαι εγω να γραφω αναλυσεις ,ε! νομιζω αδικω τον αυτο μου και τις γνωσεις μουκαι κατι τετοιο δεν μου ταιριαζει σαν χαρακτηρας.

ΑΠΟΡΡΩ γιατι αγοραζει ο κοσμος τραπεζικες μετοχες?Το γιατι πουλαει το καταλαβαινω ,αλλα το γιατι αγοαζει δεν το καταλαβαινω.Δυο βασικα παραδειγματα τα εχουμε δει πλεον και ΝΟΜΙΖΩ με αυτα τα παραδειγματα εχουμε δει και ολο το εργο.

1ον παραδειγμα προς αποφυγειν  η  ΑΤΕ
2ον παραδειγμα προς αποφυγειν  ΠΡΟΤΟΝ ΜΠΑΝΚ

αυτη την καταληξη θα εχουν ολες οι τραπεζες με τα σημερινα δεδομενα ,θα χρησιμοποιηθει η το ενα η το αλλο  παραδειγμα, για τους παντες,διοτι ειπαμε δεν υπαρχει ουτε φυλλο συκης να κρυψουν την γυμνια τους και τον ιδεολογικο ολοκληρωτισμο τους .Οταν το ελληνικο δημοσιον  αποτιμα τα δικα του ομολογα ,δηλαδη τις δικες του υποσχεσεις και υπογραφες στο 40% της ον. αξιας των[δηλαδη μειον -60%] ,αυτο τα λεει ολα.
[δεν εχουμε χροιαν αλλων αποδειξεων] δηλαδη [δεν εχουμε αναγκη απο αλλες αποδειξεις για την καταληξη των τραπεζων και του δεικτη και ολης της αγορας,με απλα λογια παμε στην σεντρα  και στο ταφο του του Ινδου για την Ταφη του,και αν μεινει ζωντανος 40 ημερες, οπως ο Ινδος εχει καλως ,διαφορετικα τεζα ο Ινδος ,τεζα τα αλογα της αμαξας του δεικτη και τεζα ολα,λες και ειμαστε κατσαριδες και μας εξοντωσε το ΤΕΖΑ ,οπως ελεγε μια παλια διαφησηση.


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ   ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ


savil  11-10-2011