Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Το ψεμα

Απαγοητευτηκα πληρως ,οταν διαβασα αυτες τις ημερες γενικα  την συμφωνια που δηθεν πετυχαμε.Τι μας λεει ο μιστερ (Σουμο)? τι βλακιες αραδιαζουν στον κοσμο.
-μας λεει λοιπον ο,τι οι ιδιωτες θα συμμετεχουν εθελοντικα ,ως εδω καλα,τοτε γιατι να συμμετεχω και να χασω 20% που λες κε Σουμο,αφου μπορω να μην  συμμετεχω και να πληρωθω κανονικα.Μας δουλευεις κανονικα χοντρε ετσι? Τι βλακιες λετε και παρα λιγο να με παραμυθιασετε και μενα.Π,χ  ας πουμε  η ΠΕΙΡΑΙΩΣ  γιατι να συμμετεχει? ,αφου μπορει να πληρωθει κανονικα τα ομολογα που κρατα?Γιατι να γραψει  ζημια απο την συμμετοχη της? και πια Γ,Σ  θα απαλλαξει  το Δ.Σ που αποφασισε την συμμετοχη ,αρα και την ζημια,ενω θα μπορουσε να την αποφυγει ,μιας και η συμμετοχη δεν ειναι υποχρεωτκη.ΨΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟ φιλοι μου,εχουμε χρεοκοπια  καραμπινατη 100% και μας παραμυθιαζουν προκειμενου να γλυτωσουν το λιτζαρισμα.Η  ισχυει το //εθελοντικη // η δεν ισχυει,διοτι ποιος ηλίθιος θα συμμετεχει αφου ξερει οτι χανει?,ενω του δινεται η ευκαιρια να μην συμετεχει και να ζητησει τα χρηματα του στο ακεραιον  και στην ωρα τουςκαι αν αρνηθουν,τοτε θα τα ζητησει με δικαστικο κλητηρα .Εχει λακο η υποθεση,με βλεπετε κουμπωμενο,διοτι ο μιστερ ΣΟΥΜΟ ,δεν μπορει να με δουλεψει με τις χοντρες βλακιες(μην πω την αλλη λεξη) που παραμυθιαζει τον κοσμο και ο κοσμος σαν βλητο τα χαφτει,αφου και εγω παρα λιγο να το πιστεψω.Οι ελληνικες τραπεζες πανε  στον αγυριστο κατ'εμε,γινονται ακομη πιο επικινδυνες δια τους μικρομετοχους,εγω αν ημουν στην θεση σας θα εκοβα λασπη,οχι να αγορασω την μπομπα και να την βαλλω στο πορτοφολι μου,μακρυα-μακρυα και ας χασω,εχει αλλα χαρτια αν θελω  και καλυτερα,εκει θα εχουμε εκρηξη σε λιγο καιρο,δηλαδη στον τραπεζικο τομεα,ολα αυτα με τους ευρωπαιυς(ΜΕ ΤΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ) ηταν να βαλουν τελος στον Ελληνικο τραπεζικο τομεα ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ.Ολιγον εγκυος δεν υπαρχει ,η ειναι εγκυος  η δεν ειναι .Ωραιο το σκηνικο της επιτυχιας ,στημενο  κανονικα για να αποφυγουν το λιτζαρισμα του κοσμου ,σε αυτο εβαλαν το χερακι τους και οι Ευρωπαιοι  με την φιεστα ,που στησανε και να γλυτωσουν τον ανθρωπο τους ,ετσι και αλλιως στο χερι τον εχουν ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ.  Τα καταφεραν ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ και μαλιστα  με υπογραφη //ΣΟΥΜΟ//.Θα κλαψουν πολλες( μανουλες) για τα λεφτουδακια τους που τα τοποθετησαν  σε τραπεζικες μετοχεςΝομιζω  το //φαινομενο// ΑΤΕ  ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ πολυ συντομα ,ισως και να ξεκινησε.
Πρεπει να διαλεξουν οι κυριοι αυτοι και να μας πουν καθαρα τι συμβαινει,διοτι αλλο ειναι ο χαμενος και αλλο  ο κερδισμενος, ενα απο τα δυο ισχυει .Οσοι δεν συμμετεχουν πληρωνονται κανονικα= ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ  ,αλλα και οσοι συμμετεχουν χανους 20% για τηνωρα= ΧΑΜΕΝΟΙ. Εγω δεν ξερω κανεναν που να μπορει να αποφυγει την ζημια και δεν την αποφευγει.Φυσικα μετα αν θελει κανει μια δωρεα στο κρατος και εκπληρωνει και τα φιλοπατρικα του αισθηματα.Μιστερ /Σουμο// δεν ξεκινησες καλα με το να μας περνας ολους για ηλιθιους ,μη πω καμια κακη κουβεντα και θυμωσουν οι καπως παχουλουτσικοι.(οπως και εγω)

savil 24-7-2011

τα κειμενα μου δεν ειναι προτροπη η συσταση δια χρηματιστηριακες πραξεις,αφορουν μονο εμενα ατομικα και προσωπικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: