Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

καλημερα

φιλοι μου καλημερα σας

Σας γραφω πολυ πρωι σημερα διοτιδεν ξερω αν αργοτερα θα μπορεσω να σας γραψω.

Συσκοτηση 
συσκοτηση παντου διακρινω φιλοι μου.Οταν δεν βλεπουμε  να περπατησουμε διοτι ειναι βραδυ με πυκνο σκοταδι,περιμενουμε να ξημερωσει.
Οπου και στρεψει κανεις το βλεμα του ακουει και βλεπει ασυναρτητα πραγματα.Λετε να ειναι και αυτο στο παιχνιδι των φωστηρων που ολο συσκεπτονται χωρις αποτελεσμα?Δεν ξερω.
Η Αμερικη εκει που φαινοταν ,οτι βυθιζοταν ,στο τελος προσπαθησε να αναστηθει και ως ενα σημειον τα καταφερε.Η Γερμανιια ,και αυτη εχει μπαταρει τα καραβι της.
Τον Μαρτο  του 2009 ειχαμε εκεινο τοπαγκοσμιο γυρισμα.Οι οικονομολογοι απο τοτε ηταν διχασμενοι και η μισοι ελεγαν εχουμε  κινηση μονοπυθμενη ,ενω οι αλλοι μισοι απο τοτε εβλεπαν διπυθμενη  στα χαμηλα του 2009.Πιστευω προς τα εκει πανε την κατασταση σε βαθος χρονου και ζητουν αφορμη η φυλλο συκης δια να μην φανουν οι πρωταίτιοι.
Για εμας το ιδιο κανει,αλλα δυστυχως ειμαστε  το μερος του κοσμου που διαλεξαν δια //αποβαση// οι δυνατοι των αγορων για δικους τους λογους που δεν ειναι του παροντος,αλλα μεσα τους  με λιγα λογια περιειχαν μεγαλη δοση φιλοτουρκισμου και φιλοσκοπιανισμου.Το βετο τηςΕλλαδας στο ΝΑΤΟ  , δεν ειναι εκτοςπαιχνιδιου.Οι δυνατοι ειναι το κρυφο χερι των παγκοσμιων ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΩΝ ,με πρωτους τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ και τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
Θυμηθειτε λιγο   την περιοδο  εκεινη και τα ονοματα Διαμελισμος της ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ-ΓΚΕΝΣΕΡ-ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ τοποτηρητης  ακομη και σημερα των Γερμανικων υποθεσων στην Ελλαδα.
Δεν θελω ομως να ξεφυγω  του θεματος μας που ειναι η αγορα.Ας αφησουμε να περασει η νυχτα φιλοι μου ,και το πρωι σαν ξημερωσει και θα φωτιζει ο ηλιος της πραγματικοτητας θα δουμε τι θα κανουμε.Με τρομαζει και μονο που την σκεπτομαι την λεξη ΠΤΩΧΕΥΣΗ.
Δεν μπορω να γινω ουτε υπηρξα ποτε Μαντης .Ετσι λοιπον  εχετε μπροστα σας την εβδομαδιαια αναλυση,αυτη ισχυει δια εμας,και καλο θα ηταν να απεχουμε των εξελιξεων.Ελαττώνουμε η κλεινουμε θεσεις  μας στο κοστος  και θα περιμενουμε να φωτισει,,δια να ξερουμε που παταμε.Στο σκοταδι μονο τα νυχτοβια και οι παρανομοι συνηθως περπατουν και εμεις ειμαστε ανθρωποι του φωτος και οχι του σκοτους.Υπομονη λοιπον ,να δουμε τι θελουν να μας πουν και ειδικοτερα τι θελουν να πραξουν οι παγκοσμιοι Νταβατζηδες μαζυ με την //τσα τσα τους//.


καλημερα σας


savil 19-7-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: