Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΜΥΤΙΛ

Χρηματιστήριο Αθηνών: "–


// ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ//η εταιρεια αποκτα δεσποζουσα θεση στην ενεργεια,καλη επιτυχια στα σχεδια σας .Θελουμε να το δουμε και σε κερδοφορια πραγματικη και με υψος.Παρολα αυτα προσωπικα πιστευω πρεπει να αποξιωθει πληρως η ΔΕΗ  και να τις αφαιρεθει το δικτυο, για να περισεψει χωρος για  εσας τους νεους παραγωγους ηλεκτρικης ενεργειας.Χαιρομαι πολυ ειδικα αν η ενεργεια  αυτη γινει εξαγωγη .θα φερει πραγματικα εσοδα στην χωρα.

 Εχω μια  ενστανση μονο σε ολη αυτη την ιστορια .Δεν πρεπει να εμποδιστει το νοικοκυριο να φτιαξει το δικη του παραγωγη ενεργειας.Αν ολα τα κτιρια τηςΕλλαδας αποκτησουν την δικη τους ιδιοκτητη παραγωγη ενεργειας,νομιζω δεν μενει χωρος για τις μεγαλες νεες μοναδες,εκτος και η ενεργεια αυτη γινει εξαγωγη.40 χρονια  παραμερισαν την ατομικη παραγωγη ενεργειας με νομους που εκαναν απαγορευτικη την  ηλιακη ενεργεια για το νοικοκυριο,αφου αυτο σε εστελνε πρωτα στο ταμειον εμπορων γιατι  σε χαρακτηριζε εμπορο,Αλλαξε ο νομος με την προηγουμενη κυβερνηση,αλλα και σημερα η κ. ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΜΑΤΑ ,τα προγραμματα αυτα τα εβαλε παλι στο ψυγειο.Επομενως  ναι στις νεες μοναδες,οχι μια νεα παραδοση των νοικουριων αντι στην ΔΕΗ ,να τους παραδωσουμε στον ΜΥΤΙΛ. κα στον Βαρδινογιαννη, και στον ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ ,που εσπευσαν αμεσως να αποκτησουν και αδειες διανομης.Ναι σε σας,αλλα ναι και στο νοικοκυριο.,ετσι για να ειμαστε σωστοι και εξηγημενοι.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ και ενα βασικο ερωτημα για  αυτες ολες τις μοναδες.


Κυριοι εισθε βεβαιαοι οτι θα βρισκετε παντα φθηνο αεριο?Τι θα γινει αν οι  τιμες διεθνως πεταξουν?
Ειναι και αυτο ενας λογος που θεωρω  πολυ επισφαλεις αυτες τις κινησεις.Αν τρεξουν στο κρατος για βοηθεια στις τιμες πωλησης,τοτε αυτο δεν ειναι επιχειρηματικοτητα ,αλλα κατι αλλο.Εγω προτιμω τον Ηλιο παρα τις τουρπινες. Απο ηλιο η Ελλαδα αλλο τιποτα εχουμε και περισευει και χωρις να στελνουμε χρηματα  στο εξωτερικο για την εισαγωγη  αεριου.

Γιαννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: