Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

savil [καλημερα ] 29 Νοεμβριου 2012


Κυριες Κυριοι
καλημερας

Ειχαμε χθες μια πτωτικη συνεδρια .
Η αγορα βομβαρδιζεται με ειδησεις,που δικαιολογουν αυτη την συμπεριφορα των εμπορων.
Δεν ειναι τοσο σημαντικες ειδησεις απο εμπορκης οικονομικης αποψεως,και δεν καταλαβαινω τον λογο ,που οι εμποροι  αντιδρουν κατ'αυτο τον τροπο.Ποτε δεν ειχαν αξια μεσα τους οι τραπεζικες μετοχες εδω και ενα χρονο .Ηταν, ειναι και παραμενουν ,ατομικες κρατικες Επιχειρησεις οι Τραπεζες και τιποτα αλλο.Χρησιμοποιουνται εικονικοι μετοχοι,δια να μην μπουν κατευθειαν σε καθεστως εκκαθαρησης[Σε  πληρη συνεννοηση με τον κ. Αλμουνια,ΠΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Τ.Χ.Σ] Αν δεν δινοταν αυτη η εγκριση,τοτε επρεπε αμεσα να μπουν σε καθεστως εκκαθαρισης  ,οπως η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙ Η PROTON BANK.Πολλες φορες σας εχω ενημερωσει δια το θεμα αυτο ,ακομη και την προηγουμενη εβδομαδα ,με επαναληψη αναρτησεων μου.
Eπομενως δεν καταλαβαινω ,ολα αυτα τα δηθεν.
Υπαρχουν δηθεν τραπεζιτες,ενω ξερουμε δεν υπαρχουν στην πραηματικοτητα.Υπαρχουν δηθεν μετοχοι ,ενω ξερουμε δεν υπαρχουν μετοχοι με πραγματικο εμπραγματο δικαιωμα.
Εμπραγματο δικαιωμα εχουν οι μετοχοι,οταν υπαρχει ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ σε μια εταιρια.Αν δεν υπαρχει καθαρη θεση ,τοτε οι μετοχοι δεν εχουν τιποτα.Τα δικαιωματα εκ μετοχων ειναι σχετος αερας κοπανιστος.

Σημειον ισορροπιας της αγορας
---------------------------------
Η περιοχη ισορροπιας της αγορας ειναι η περιοχη [250......260]
Οσο ευρισκομαστε σε υψηλοτερο σημειον απο την περιοχη  ισορροπιας,υπαρχει δυνατοτητα η αγορα να γυρισει ανοδικα,χωρις ιδιαιτερη δυσκολια.Αν χασει ομως την περιοχη Ισορροπιας,τοτε τα πραγματα  περιπλεκονται και η αντιστροφη ανοδικα  δυσκολευει περισσοτερο.

Ο δεικτης κινειται προς την περιοχη Ισορροπιας ,εκει ηταν περιπου και περσυ τετοια εποχη[260...270].
Δεν ειναι ευκολο να χασει τωρα αμεσα το[ 282....278],
Να θυμηθουμε πως  το 278 στις 16-11-2012  εδωσε την τελευταια  ανοδικη  κινηση ως το 309 στις 
23 Νοεμβριου 2012.Αν διασπασθει το σημειον αυτο ,τοτε ο δεικτης θα βαδισει προς την περιοχη Ισορροπιας.[250...260]
Η ανοδικη υποθεση εχει νοημα και προοπτικη,μονο αν διασπασθει ανοδικα και με δυναμη το σημειον των 300 μοναδων.Μια αντιδραση περιορισμενου τοπου χρονου ως το 295 ισως υπαρξει,αλλα δεν αλλαζει το βασικο δρομολογιο προς την περιοχη Ισορροπιας,εκτος οπως ειπα και εχουμε διασπαση ανοδικα και σταθερα των 300 μοναδων.

savil alonaki
29 Nοεμβριου 2012


Δεν υπάρχουν σχόλια: