Κυριακή 25 Μαΐου 2014

savil [ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΙ ΜΕΣΟΙ ΟΡΟΙ ] 25 -05-2014


Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας

Διαβαζω και ειμαι βεβαιος πως και εσεις διαβαζεται  δια τις ιδιοτητες π.χ του ΚΜΟ 20
 η του ΚΜΟ 200  ,οπως περιγραφονται απο διαφορους  ανθρωπους του χωρου  καλοπιστα φυσικα.
Αυτο που ισχυει δηλαδη σημερα και οπως το αντιλαμβανομαι εγω  ειναι μια //ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ// ενος κμο π.χ 200  ημερων που γραφεται τωρα τελευταια .Αυτο δεν ειναι σωστο ,αντιθετα ειναι μεγαλο ΛΑΘΟΣ .
Η διασπαση ενος ΚΜΟ ετσι απλα δεν μας προσφερει απολυτως καμια καλη υπηρεσια στην διαμορφωση αποψης και προγραμματος .Ακομη και αν υπαρξει καποιο κερδος ειναι απο τυχη και τιποτα παραπανω.
ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ομως πως δεν υπαρχει σημερα καλυτερο εργαλειο δουλειας απο το εργαλειο των ΚΜΟ γενικως ολων ,διοτι καθε ΚΜΟ μοιαζει με το κλειδι  που χρειαζεται δια συγκεκριμενη βιδα .
Ετσι ειναι οι μηχανικοι των μηχανων χρειαζονται διαφορα κλειδια  δια να κανουν την δουλεια τους.
Εμεις οι εμποροι χρειαζομαστε πολλους ΚΜΟ ,δια να κανουμε την δουλεια μας ,με κριτηριο φυσικα το χρονο.Εχω περιγραψει και παλαιοτερα πως οι διασπασεις μεταξυ των κμο ειναι μια συνεχης διαδιακασια δια να φθασουν στην τελεια μορφη τους που ειναι η στοιχιση τους κατα απολυτη αριθμητικη εικονα // κατ'αυξοντα αριθμο//.

ανοδικη κινηση
------------------
δεικτης ημερας
κμο 5
κμο10
.
.
κ.τ.λ
Αντιστροφη ειναι η καταταξη σε μια πτωτικη κινηση.
Δεν πρεπει να ξεχναμε πως οι ΚΜΟ ειναι Στατιστικα εργαλεια δηλαδη ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ εργαλεια.
Η παρατηρηση απλα ενος κμο δεν μας διδει  τα παντα που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε απο ενα δεικτη  .Δινει χρησιμα συμπερασματα φυσικα και μπορει να ειναι ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ και οχι περιστασιακα.
Ομως πολλοι εμποροι δεν γνωριζουν πως ενας ΚΜΟ συνοδευεται και με πολλες αλλες ιδιοτητες και οι οποιες μας δινουν ΠΑΡΑ- ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ δια τα σημεια ισορροπιας της κινησης και φυσικα ΤΗΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ  ΔΕΙΚΤΗ ,σχεδιασμενη στη Βαση ενος ΚΜΟ.
Επομενως  οταν μελεταμε ενα κμο  δεν αρκει μονο η πληροφορια της διασπασης ,αλλα και τα ορια που οδηγει μια τετοια διασπαση ,δηλαδη τα ακρα της κινησης  μετα την διασπαση ενος ΚΜΟ.
Το συμπερασμα μου ειναι ,πως  χρειαζεται γνωση και μελετη  ολων των δυνατοτητων ενος ΚΜΟ ,οταν τον χρησιμοποιουμε στο σχεδιασμο ενος εμπορικου προγραμματος  .
Η ημερησια αριθμητκη τιμη ενος ΚΜΟ ειναι το σημειον ισορροπιας της κινησης μιας μετοχης η ενος δεικτη   ,ειναι δηλαδη το σημειον (Χ) μιας μαθηματικης κατανομης ,με δυο σημεια ακομη πανω απο αυτο το σημειον (χ+1) και το σημειον (χ+2) ,οπως επισης και δυο σημεια κατω απο το σημειον (Χ) τα σημεια  (χ-1) και (χ-2) .
Επομενως οταν  δουλευουμε με ΚΜΟ  στην καθημερινοτητα μας ,τοτε πρεπει να εχουμε και την  δυνατοτητα  να γνωριζουμε ολη την μαθηματικη κατανομη ενος ΚΜΟ.

savil-alonaki
25-05-2014  

Δεν υπάρχουν σχόλια: