Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

savil [καλημερα] 11 Ιουλιου 2013


Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας


(Α)  Εποχιακη συμπεριφορα???????

Αυτο που βλεπουμε να γινεται στην αγορα ,θα μπορουσε να χαρακτηρισθει ως εποχιακη συμπεριφορα.Εχει συμβει παρα πολλες φορες  κατα το παρελθον.
Υπαρχει μοναχα μια ενδειξη που εμενα τουλαχιστον ,με κανει να σκεπτομαι ,πως ναι εχουμε μια εποχιακη συμπεριφορα των εμπορων ,οι οποιοι προετοιμαζονται δια μια μεγαλη κινηση σε ενα σημειον// κλειδι// της πορειας της αγορας..

//Η  Αγορα θα κανει αυτο ,που δεν περιμενουν οι  πολλοι.
Μονο με αυτη την τακτικη κερδιζουν οι λιγοι  που στην πλειοψηφια τους ειναι οι μεγαλοι και δυνατοι εμποροι.//και οι οποιοι μπορουν και επιβαλουν τους σχεδιασμους των ,ως μια αγελη δυνατων  [κυνηγων]  του κερδους.

Η αξιακη θεση που ευρισκεται σημερα ο δεικτης FTSE 25 Large Cap  ειναι η περιοχη των δυο τριτων
[2/3].

3/3=411 μοναδες 

2/3=274 μοναδες

1/3=137 μοναδες

Οι τρεις αριθμοι μας δινουν το βασικο δομικο κυκλο του σημειου των 411 μοναδων.
Αν αυτο θελουμε να το αναπαραστησουμε ως μαθηματικη κανονικη κατανομη τοτε αυτη η κατανομη θα ειχε την εξης μορφη.

137                               274                                        411
x=274
(x-1) =137
(x+1)=411
Δεν θα σας δωσω σημερα τις ενδιαμεσες μαθηματικες κατανομες.Μας αρκει αυτη η ΒΑΣΙΚΗ ΔΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΤΩΝ 411 ΜΟΝΑΔΩΝ.
Οι ενδιαμεσες δομικες κατανομες δεν εχουν μεγαλη εμπορικη  σημασια.Η καθημερινη διαπραγματευση ,δηλαδη το εμποριο μας δινει τις δικες του κατανομες ,αλλα παντα κατω απο την ΔΟΜΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ .
Η δομικη αναλυση της κινησης ειναι η ΠΥΞΙΔΑ  του πλοιου ,ενω τους σταθμους[λιμανια] ,μας τα δινει η εμπορικη  αναλυση της κινησης [της πορειας].
Η μονη και αποκλειστικη επιστημη ,που μας δινει ολες τις πληροφοριες ειναι ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ και ειδικοτερα ο κλαδος των μαθηματικων  με το ονομα ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.
Η Στατιστικη λοιπον μας πληροφορει δια την κινηση  της αγορας ,δηλαδη δια το τι κανει η πλειοψηφια των εμπορων.Μας δινει την πορεια και τα λιμανια [σταθμους] επιβιβασης και αποβιβασης.
Να γιατι η περιοχη που ευρισκομαστε δινει τις περισσοτερες αντιδρασεις .Ειναι περιοχη των 2/3 δηλαδη του κεντρου μιας κανονικης κατανομης.
Αν χαθει λοιπον αυτο το σημειον των 274 μοναδων ,τοτε στοχοποιειται  σαν πορεια δομικη το σημειον των 137 μοναδων.Η  ιστορικη εμπορικη διαδρομη και η ενταση της κινησης[ορμη της προθεσης] θα μας δωσει  την πορεια και την ταχυτητα κινησης του δεικτη.

savil-alonaki
11 Iουλιου 2013

σημειωση
------------
Απαγορευεται η αναδημοσιευση των κειμενων μου.Ειναι ατομικη πνευματικη ιδιοκτησια.
Το κειμενο μου ειναι ερευνα .Δεν ειναι βαση δια εμπορικους σχεδιασμους,διοτι υπαρχουν και συμπληρωματικα στοιχεια,που δεν ειναι δυνατον να γραφουν ολα σε μια αναρτηση.
Μπορειτε να μου τα ζητησετε,οπως και καθε πληροφορια που σας ενδιαφερει.

www.ioannisglivas@hotmail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: