Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

savil [η φυση ειναι ανικητη] ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΕ.


Κυριες-Κυριοι

Η φυση ειναι ανικητη    [8Ιουνιου 2013]

Πειραμε νομιζω ολοι μας ,ενα μεγαλο διδαγμα την προηγουμενη εβδομαδα με την διαπραγματευση των Δικαιωματων της Εθνικης τραπεζας.
Προσπαθησα δυο τρεις φορες να κανω εισοδο εις τα δικαιωματα της ΕΤΕ .
Εβλεπα ομως ,πως ηταν αδυνατον ,να σταματησει η καθοδικη πορεια της τιμης των.
Εμοιαζε πολυ η εικονα της διαδρομης με ενα φυσικο φαινομενο χωρις διακοπη.Ηταν ενα δυνατο φυσικο φαινομενο,κατι σαν καταρακτης που αδειαζε τα νερα του σε μια κατακορυφη χαραδρα.
Eμοιαζε ισως με μια καταιγιδα ζημιας.Αυτη ειναι η ανισορροπια.Σχεδον δεν ειδαμε ισορροπια με μια σχετικη διαρκεια σε κανενα σημειον.
Η μεγαλη και συνεχης υπερπροσφορα ενος τιτλου,μοιαζει με  ενα ανικητο φυσικο φαινομενο.Δεν εχει σημασια  η αιτια που προκαλει το φυσικο φαινομενο,αλλα αυτο το ιδιο το φαινομενο.
Στο τελος εδωσα δυο εντολες  σε ανυποπτο χρονο  δια αγορες εις το 1 λεπτο  .Οι εντολες εκτελέστηκαν και κραταω δια σουβενιρ αυτα τα δικαιωματα της Εθνικης.
Ηθελα να δοκιμασω την εκδικηση της φυσης  εις το ταμπλο του Χρηματιστηριου.
Αληθεια δεν καταλαβα γιατι υπηρχαν πωλητες σε αυτη την τιμη .
Η σκεψη μου πηγαινει στο φυσικο φαινομενο και στην ορμη του.Δεν σταματα με τιποτα ενα δυνατο φυσικο φαινομενο.Ο ανθρωπος ενεργει  χωρις φραγμους.
Η διαπραγματευση αυτων των δικαιωματων  ειναι ενα μεγαλο μαθημα δια ολους μας,διοτι υπαρχουν πολλα και χρησιμα συμπερασματα.
Ενα απο αυτα τα χρησιμα συμπερασματα ειναι,πως δεν πρεπει να δοκιμαζουμε αγορες,προσπαθωντας να καλυψουμε ζημιες απο μια  αποτυχημενη εισοδο με το σκεπτικο του καλυτερου μεσου ορου.Αυτο μπορουμε να το χρησιμοποιουμε ,μονο σε ανοδικη κινηση και με σχεδιασμο , κ ΠΟΤΕ  ΟΜΩΣ  ΣΕ ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ,διοτι απλουστατα ,αυξανουμε τις ζημιες αντι να τις μειωσουμε .Η  ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟς ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ΜΑΣ.
Επισης πρεπει αμεσως οταν μια θεση,μας δωσει ζημιες 5% το πολυ ,να ρευστοποιησουμε την θεση μας  αυτη,χωρις νεα εισοδο τουλαχιστον την ιδια ημερα .
Η μανια της φυσης ,ειναι επικινδυνη.Πρεπει να την αποφευγουμε ,οταν την συνανταμε ειδικα σε καθοδικη πορεια μιας αξιας.

savil-alonaki

8 Ιουνιου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: