Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

savil [καλημερα ] Το ψεμα 8 Ιουνιου 2013


Κυριες-Κυριοι

Ειναι  μεγαλο ΨΕΜΑ ,πως οι τραπεζες γινονται ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ.
Καμια τραπεζα δεν γινεται Ιδιωτικη ακομη και αν σημερα περασει σε εμπορους το 12% του κεφαλαιου τους ,μεσω της δηθεν Ιδιωτικοποιησης [ανακεφαλαιοποιησης] των Τραπεζων.
Το   Τ.Χ,Σ  [ταμειον χρηματοπιστωτικης σταθεροτητος] ειναι ενας Δημοσιος Οργανισμος 100% και ανηκει εις το Ελληνικον Κρατος.
Παιζουν με τις λεξεις  και την νοημοσυνη μας ,με ολα αυτα που βλεπουμε να γινονται σημερα εις τις Τραπεζες.Οι σημερινες Διοικησεις απλα προστατευουν τις ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ.
Καρφακι δεν τους καιγεται δια το μελλον των τραπεζων και της Ελληνικης Οικονομιας.Μερικοι στελνουν και επιστολη στους μετοχους ,χωρις να ξεκινουν με ενα ΣΥΓΝΩΜΗ ,αλλα χωρις ντροπη τους ζητουν να συμμετεχουν στην αυξηση του μετοχικου κεφακλαιου δια δηθεν εθνικους λογους.
Οσο δια τα δηθεν κροκοδειλια δακρυα δια τους μετοχους ,ειναι ολα ψευτικα.Ποτε δεν υπερασπιστηκαν τα συμφεροντα των μετοχων.ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.
Δια την πραξη τους αυτη το Ελληνικον Δημοσιον τους απενοχοποιησε με νομο ,ενατι των παρανομων πραξεων  που εκαναν ,χωρις την εγκριση των μετοχων και μαλιστα  μεσα απο γενικες συνελευσεις,οπως προβλεπει ο νομος.
Συμφωνησαν παρανομως δια το PSI  και   τα κουρεμετα καθε μορφης,χωρις την εγκριση των μετοχων.
Το σημερα ειναι πολυ καθαρο.Το κρατος κραταει το 100% των τραπεζων,υφαρπαζοντας την περιουσια των μετοχων ,μεσα απο τα PSI και τα κουρεματα .Η σημερινη συμμετοχη των ιδιωτων δεν καλυπτει το ποσον των ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ,που κατα συμπτωση και αυτες ανηκουν εις το Ελληνικον κρατος.Οι παλαιοι μετοχοι των τραπεζων ,ειναι θυματα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και των Διοικησεων που τις εμπιστευτηκαν.
Μονο οταν οι καλυψεις απο τους εμπορους η νεους μετοχους υπερβουν τα χρηματα των προνομιουχων μετοχων,τοτε και μονο τοτε θα αρχισει να περνα σε ιδιωτικα χερια η επιπλεον διαφορα
Αυτη ειναι η αληθεια δηλαδη τοσο οι προνομιουχες,οσο και οι μετοχες του ΤΧ.Σ ανηκουν και οι δυο κατηγοριες εις τον ιδιο φορεα δηλαδη το Ελληνικον κρατυος.ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΥς ΟΡΟΥς ΕΚΔΟΣΗς ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ,σας πληροφορω θα φυγετε χιλιομετρα μακρυα απο τις τραπεζες.Τοτε θα καταλαβετε ,πως ουτε στην δευτερα παρουσια ,δεν θα περασουν οι τραπεζες σε ιδωτικα χερια.Ισως οπως σας λεω σε 20 χρονια να γινει αυτο,δια την ωρα ειναι ενα ονειρο //θερινης νυχτος// .Με απλα λογια να υπολογιζετε σε 20 χρονια περιπου μπορει, να περασουν σε ιδωτικα χερια και φυσικα με τεραστιες ζημιες δια το Ελληνικο Κρατος,εκτος και ο ουρανος βρεχει κερδη δια τις τραπεζες,αλλα ανεργους δια την ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Ισως ειναι παγκοσμιο ρεκορ ο αριθμος των μετοχων της ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ,μετα την Λα ι κη της Κυπρου που φυσικα πτωχευσε.
Οσοι βγαλατε κερδη απο ολη αυτη την κατασταση,να τα προφυλαξετε,διοτι οι τραπεζες ειναι 100% Κρατικες και Ισως χρειασθουν 20 Χρονια να περασουν σε Ιδιωτικα χερια.

savil-alonaki

8 Ioυνιου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: