Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

savil [καλημερα] 22 Ιουνιου 2013


Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας

Η κινηση

Η περιοδος που διανυουμε ,ειναι απο τις πιο χαρακτηριστικες  περιοδους της Χρηματιστηριακης μας Ζωης.
Παρακολουθουμε τον ΕΤΗΣΙΟ  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
Ο  ΕΤΗΣΙΟΣ Βιολογικος Χρηματιστηριακος Κυκλος ειναι ΕΝΑΣ   και ενσωματωνει ολες τις αναπτυγμενες αγορες του πλανητη  σε μια ιδια  ημερολογιακη πορεια[κινηση],με ΑΡΧΗ-ΜΕΣΗ -ΤΕΛΟΣ της κινησης την ιδια ημερα σε παγκοσμιο επιπεδο. .
Ο κυκλος αυτος μοιαζει με την κινηση των πλανητων ,γυρω απο τον εαυτο τους.
Ολες οι αγορες του πλανητη αυτες τις ημερες κανουν την κινηση γυρω απο τον  Χρονικο τους αξονα.
Ειναι βιολογικη αναγκη δια τις αγορες αυτη η περιστροφη.
Οι αγορες εχουν προσωπικη ζωη,διοτι αγορα σημαινει Ανθρωπινη δραστηριοτητα.Μπορει τον πλανητη μας να τον εφτιαξε ο ΘΕΟΣ ,αλλα τις αγορες τις εφτιαξε ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,και λειτουργουν βιοματικα ,οπως και ο ανθρωπος.
Λεω λοιπον σε ολους τους αναγνωστες μου,μη φοβασθε που οι αγορες πεφτουν.Αυτο ειναι Βιολογικη αναγκη  αφενος ,αλλα και αφετερου η αρχη μιας ΝΕΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ[2013-2014]. 
Θα υπαρξει σε μικρο χρονικο διαστημα η νεα ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ,μεσα απο τα χαμηλα της Νεας  Χρηματιστηριακης  Χρονιας[2013-2014].
Δηλαδη θα βρουμε το κατω σημειον της ΕΤΗΣΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ,του νεου Βιολογικου Χρηματιστηριακου Κυκλου [2013-2014].
Η αρχη αυτης της Διαμετρου ειναι η μεγαλυτερη ευκαιρια εισοδου εις τις αγορες,αν ο νεος ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΔΙΚΟΣ.
Δια να ειναι ανοδικος δεν θα πρεπει  να χασει το χαμηλο σημειον του[2012- 2013].Αυτη ειναι η μια παραμετρος [αναγακιοτητα] και η δευτερη ειναι να διασπασει σταθερα το υψηλο του σημειον ,το οποιον εγραψε την προηγουμενη ετησια χρηματιστηριακη χρονια[2012-2013] και η οποια ληγει αυτη την περιοδο την περιοδο του καλοκαιριου συνηθως .
Αυτη η διασπαση  θα ειναι ο 1ος στοχος της ΝΕΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑς ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ [2013-2014].

savil-alonaki
23-6-2013

σημειωσεις
-Απαγορευεται η αναδημοσιευση των κειμενων μου.Ειναι ατομικη πνευματικη ιδιοκτησια.
-Τα κειμενα μου ειναι ερευνητικου χαρακτηρα.δεν ειναι βαση δια εμπορικους σχεδιασμους ,διοτι υπαρχουν και συμπληρωματικα στοιχεια,που δεν ειναι δυνατον να γραφτουν ολα σε μια αναρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: