Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

savil [καλημερα] χρηματιστηριακος κυκλος - ρομβοι του κυκλου 2 Ιουνιου 2013


Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας




Πιστευω σε πολλους ,ειναι γνωστη αυτη η Γεωμετρικη εικονα..Φυσικα και δεν θα σας κανω μαθημα Γεωμετριας,αλλα να σας ενημερωσω,πως αυτο το σχημα αντριπροσωπευει 100% την ισορροπια τιμης μιας μετοχης η ενος δεικτη.Ο κυκλος που βλεπετε ειναι ενας ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ.
Οι τιμες μιας μετοχης η ενος δεικτη ,ειναι σημεια της περιφερειας ενος κυκλου
Τα σημεια αυτα εχουν τις ιδιες ιδιοτητες που εχει καθε σημειον της περιφερειας ενος απλου Γεωμετρικου κυκλου.Το υψηλο σημειον και το χαμηλο σημειον ενος Χρηματιστηριακου κυκλου ,ειναι τα σημεια της καθετου ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ[ανω και κατω σημειον].
Εδω μπορειτε να συσχετισετε τον ΡΟΜΒΟ ,δια τον οποιον σας μιλω απο χθες περισσοτερο παραστατικα.Η οριζοντια διαμετρος η η οριζοντια ακτινα,ειναι ο αξονας του ΧΡΟΝΟΥ,και η χορδη η η καθετος διαμετρος ειναι ο αξονας τιμων.
Υπαρχει Ισορροπια 100% καθε στιγμη εις το ταμπλο.Θα μπορουσαμε να πουμε πως το κεντρο μιας κανονικης κατανομης ειναι το σημειον (Μ ),ειναι δηλαδη το σημειον που τεμνονται οι διαγωνιοι του ρομβου. Η Ισοροπια προσδιοριζεται ανα πασα στιγμη απο την σχεση [Μ+Α]=[Μ-Β]
Το τριγωνο της ανοδικης πορειας ειναι το [ οΑΝ]  και το τριγωνο της καθοδικης πορειας,ειναι το 
[οΒΝ ].Αυτα τα τριγωνα ειναι μεταξυ τους ισα και αντιθετα.Αυτο σημαινει πως καθε σημειον μιας ανοδικης κινησης  απεχει ισοποσα απο καποιο σημειον μιας καδοδικης κινησης και αντιστροφα.
Αυτη η σχεση ,προσδιοριζζει την ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ,που υπαρχει ανα πασα στιγμη εις το ταμπλο.
οποια τιμη και αν εχει μια μετοχη εις το ταμπλο,αυτοματο σημαινει πως ανηκει σε καποι συγκεκριμενο χρηματιστηριακο κυκλο τιμων ,με μεγιστο και ελαχιστο σημειον.Τα σημεια αυτα ειναι τα ακρα  της καθετου διαμετρου του συγκεκριμενου χρηματιστηριακου κυκλου τιμων.
Εις το σχημα,βλεπετε καθαρα,πως η πορτα της ανοδου ευρισκεται εις την νοητη πλευρα του ρομβου [ΑΝ] και ειναι η μοναδικη,οπτικα,αφου παρακολουθουμε την κινηση και με την παραμετρο του χρονου.Φυσικα σχηματικα εχουμε και το σημειον εισοδου σε μια πτωτικη κινηση  που ειναι το σημειον [ Ν ]. 
Η πραγματικοτητα ειναι φυσικα διαφορετικη ,διοτι δεν υπαρχουν πλαγιες γραμμες,αλλα οριζοντιες.Η παραμετρος ΧΡΟΝΟΣ ,τους δινει μια τετοια μορφη χρησιμοποιωντας  την καρτεσιανη  θεωρια.

savil-alonaki
2 Iουνιου 2013

σημειωση.

Απαγοτευεται η αναδημοσιευση των κειμενων μου χωρις την εγγραφη αδεια μου,Ειναι ατομικη πνευματικη ιδιοκτησια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: