Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

savil [καλημερα ] 13 Ιουνιου 2013 [Υπαρχει θεμα???? ]


Κυριες-κυριοι
καλημερα σας


Η κινηση του δεικτη ftse 25 large cap  τις τρεις τελευταιες ημερες δεν ειναι μια φυσιολογικη κινηση.
Υπαρχει θεμα ,προς διερευνηση, τι συμβαινει και η αγορα γκρεμιζεται στην κυριολεξια,ειδικα αν δεν κρατησει και το αναχωμα των 292[289]  μοναδων.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ?????????
Αν συμβαινει κατι τετοιο,τοτε μας περιμενουν οι 95 μοναδες και τα νεα χαμηλα του δεικτη,εστω και ως στοχος  .

Δεν υπαρχει ανακεφαλαιοποιηση των Τραπεζων ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ  ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ.
Αυτο ειναι ενα καλοκαιρινο παραμυθακι δια τα μωρα .
Τα 2,5 δις που αναζητα η Τ.Ρ.Ο.Ι.ΚΑ,απο τους δηθεν μετοχους,δεν ειναι τιποτα αλλο ,παρα εσοδα ,που θα αντισταθμισουν την αποτυχια των εσοδων απο αποκρατικοποιησεις  δημοσιων επιχειρησεων π.χ ΔΕΠΑ-ΔΕΗ  κ.τ.λ
Προσπαθουν με καθε τροπο να εισπραξουν χρηματα,ωστε να μην αναγκασθουν να επιβαλουν νεα μετρα και οριζοντιες περιοκοπες.
Οι  Τραπεζες ειναι 100% κρατικοποιημενες και παραμενουν το ιδιο και μετα την υποτιθεμενη ανακεφαλαιοποιηση τους.
Απλα το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΨΑΧΝΕΙ ΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ Η ΧΩΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗς.

TEXNIKA ΘEMATA

Αν ο δεικτης χασει τα τωρινα επιπεδα,σημαινει πως κατι πολυ σοβαρο σημαινει στην χωρα και στην αγορα και οι μεγαλοι εμποροι φευγουν ομαδικα.
ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΠΛΟΦΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.
Η χθεσινη υποβαθμιση της αγορας δεν ηταν τυχαια ,οπως και ο χρονος  επιλογης αυτης της αποφασης.
Υπαρχει φυσικα και το θεμα της φορολογιας του εμποριου των μετοχων απο την 1η Ιουλιου 2013 που επιβαρυνει τα κερδη απο το εμποριον  μετοχων με συντελεστη  φορολογιας και παρακρατησης εις την πηγη με 20%.
Θα περιμενω να δω την συμπεριφορα της αγορας σημερα και θα δωσω την αποψη μου ,αν και γνωριζετε ,πως οι 249 μοναδες ειναι ο επομενος  στοχος μετα την διασπαση καθοδικα των 289[292] μοναδων .
Το σημειον των 249 μοναδων ,ειναι το συμμετρικον σημειον των 411 μοναδων με αξονα σημμετριας [η κεντρο κανονικης κατανομης] τις 330 μοναδες ,που εχασε προχθες ο δεικτης με τοση συσκοτιση απο το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΝ,οτα χαθηκαν τα νουμερα των δεικτων ,δηθεν λογω Κυπρου.
Λες και δεν μπορουσαν να αφαιρεσουν την μετοχη το Σαββατοκυριακο .Επρεπε να γινει την Δευτερα και με ανοικτη την αγορα? Σαν δεν ντρεπομαστε λεω εγω.

savil-alonaki


Δεν υπάρχουν σχόλια: