Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

FTSE 25 Large Cap 8 Ioυνιου 2013


Κυριες-Κυριοι

Δεν θα τετραγωνισω εγω τον κυκλο,ειμαι πολυ μικρος δια αυτη την αποστολη.Προσπαθησαν  δια αυτο πριν απο εμενα ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ και μεγαλοι Δασκαλοι οπως 
ο ΣΟΦΟΣ  και μεγαλος ΔΑΣΚΑΛΟΣ          της τοτε εποχης

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ Ο ΣΑΜΙΟΣ.

Ετσι καπως μοιαζει  σαν προβλημα σημερα το Ελληνικο χρηματιστηριον,Ειναι δυσκολο προβλημα,οπως ο τετραγωνισμος του κυκλου
Οι Σοφιστιες γυρω απο τις Τραπεζες,εχουν δημιουργησει μια εκνευριστικη ατμοσφαιρα .
Χθες και τις προηγουμενες ημερες,ειχαμε την //ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΥΤΙΚΟΥ//,
Κανω δανεισμο του ορου απο την Αγια γραφη.Η σκοπιμοτητα  παρελυσε εντελως την αγορα και μονο προς το τελος ,μετα τη  ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ  της Εθνικης Τραπεζας ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ της ,καταλαβαν το λαθος τους και εδωσαν μια νοτα αισιοδοξιας ανεβαζοντας τον δεικτη και τις αλλες μετοχες,πλην της θανουσης και  κηδευομενης.Αυτη οδηγειται μεσω του Αχεροντα εις τον κατω κοσμο,εστω και μεσα απο σκοπιμοτητα.Λογικα χθες πρεπει να μας προεκυψε ο μελλοντικος //ΓΑΜΠΡΟΣ// της τραπεζας μονος η σε ομαδα.Το ονομα ισως θυμιζει Σπερμα η Σπορα.Αυτη ειναι μια αισιοδοξη ισως ειδηση,διοτι αν δεν συμβαινει αυτο τοτε ετοιμασθειτε να δειτε τιμες χαμηλες ιδιες με την εποχη πριν το reverse split, αλλα μετα απο αυτο.Η διοικηση θυμηθηκε τους μικρομετοχους δια να εισπραξει //παραδακι//,αλλα ουτε ενα συγνωμη δεν ειπε  εκ μερους της Τραπεζας δια ολα αυτα που επαθαν οι καλοπροεραιτοι μετοχοι ,μικροι η μεγαλοι.Με μια επιστολη ,σαν τον ΘΟΥΡΙΟ του Ρηγα,τους καλουσε μαζικα να προσφερουν χρηματα στον αγωνα της//ΕΘΝΙΚΗΣ//να  παραμεινει δηθεν ιδιωτικη και( Ελληνικη). 


//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τεχνικα Θεματα

Εχω δωσει τα βασικα σημεια της διαδρομης του δεικτη.Ειναι τα ιδια ακριβως χωρις να μπορω να προσθεσω η να αφαιρεσω εστω και μια λεξη.
Σημερα ομως η αναλυση μου θα ειναι διαφορετικη.Θα χρησιμοποιησω τα ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΡΙΑ μιας και εχω πολυ καιρο να τα χρησιμοποιησω.
Απο παλαιοτερες αναρτησεις μου γνωριζετε τα προηγουμενα αριθμητικα ορια ,απλα τωρα σας τα υπενθυμιζω.
υψηλον  σημειον   =324 μοναδες
χαμηλο σημειον    =289 μοναδες.

Αν λοιπον ο δεικτης χασει τις 324 μοναδες θα κινηθει προς τις 289 μοναδες και τα ενδιαμεσα εμπορικα του σημεια με πιο βασικο σημειον τις 306,5 μοναδες.
Επισης πολυ σοβαρο σημειον  ειναι και οι 315,25 μοναδες και οι οποιες  εστηλαν τον δεικτη εις τις 411 μοναδες.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Τρεχοντα Aριθμητικα Oρια
----------------------------

υψηλο σημειον  =361 μοναδες
χαμηλο σημειον=324 μοναδες   

Ενδιαμεσα Αριθμητικα Σημεια σε μορφη κανονικης κατανομης ειναι

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

333,25                                       342,5                                      351,75

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Ο δεικτης κινειται προς ενα σημειον,με σκοπο την διασπαση του.Αν τα καταφερει συνεχιζει προς το επομενο σημειον και με τον ιδιο σκοπο.
Αν αποτυχει να διασπασει ενα σημειον ,τοτε κανει μεταβολη 180 μοιρων και κινειται προς το προηγουμενο εμποδιο και με τον ιδιο σκοπο ,δηλαδη την διασπαση του.
Ο σκοπος του δεικτη δεν αλλαζει ΠΟΤΕ,ειναι παντα ιδιος και ειναι η διασπαση συγκεκριμενων Αριθμητικων Σημειων ,η γενικα καποιων σοβαρων σημειων της διαδρομης του.

savil-alonaki
8 IΟΥΝΙΟΥ 2013

Σημειωση
Απαγορευεται η αναδημοσιευση των κειμενων μου.Ειναι ατομικη πνευματικη ιδιοκτησια.
Τα κειμενα μου εχουν ερευνητικο χαρακτηρα και δεν ειναι βαση δια εμπορικους σχεδιασμους.Υπαρχουν πολλες αλλες πληροφοριες που δεν ειναι δυνατον να αναφερθουν ολες σε μια αναρτηση.Μπορειτε,  να μου τις ζητησετε.Η διευθυνση μου ειναι εις τον τιτλο του blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια: