Κυριακή 5 Μαΐου 2013

savil [καλημερα] [ 5 Μα ι ου 2013 ]




Με  εξοργιζει η ασυνεπεια.
Με εξοργιζει η επικληση του    [ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ] δια να σωθει η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ,των τραπεζων.Eδω πουλαμε τα παντα μεσω του ΤΑΙΠΕΔ ,χωρις να ρωταμε ,απο που κραταει η //σκουφια// του αγοραστη.Ολα στο σφυρι,Λιμανια,Αεροδρομια, ΔΕΠΑ  κ.τ.λ, η Ελληνικοτητα των τραπεζων μας μαρανε τωρα.
Ειναι θλιβερο φαινομενο παπαδες και Δεσποταδες απο// Αμβωνος//να μιλουν δια μετοχες και δια την Σωτηρια της Εθνικης Τραπεζας.
Αντι να μιλανε για αγαπη και για τον ανθρωπο,μιλανε δια χρηματα και μετοχες ,οπως π.χ  ενας Δεσποτης των Κυκλαδων.  ΑΙΣΧΟΣ χαρακτηριζεται αυτο .Ισως πρεπει να θυμησω σε αυτους τους κληρικους ,τα λογια του  Ιησου . << ......ο οικος του Πατρος μου ,δεν ειναι οικος Εμποριου........Κατα Ιωαννη  Ευαγγελιον ΚΕΦ. 2>>
Βλεπετε φιλοι μου οσοι σημερα διοικουν τις τραπεζες ,χρησιμοποιουν καθε τροπο ,δια να κρατησουν τα κεκτημενα τους,ακομη και τους Δεσποταδες εβαλαν στο χορο της παραπληροφορησης.
www.ase.gr/content/gr/companies/ListedCo/prospectus/infopress/ALPHA_BANK_05112009_B.pdf

Αν πατησετε στον συνδεσμο ,που ειναι ακριβως πανω απο την σειρα που γραφω,θα δειτε το πληροφοριακο δελτιο της ALPHA BANK ,δια την προηγουμενη αυξηση μετοχικου κεφαλαιου που εκανε,αλλα κυριως ,να διαβασετε τον σκοπο της αυξησης που ηταν αποκλειστικα ΕΝΑΣ ,να εξωφληθουν οι προνομιουχες μετοχες.Η αυξηση εγινε ,ηταν πετυχημενη,ΜΟΝΟ που τα χρηματα,δεν πηγαν δια τον σκοπο που εισεπραχθησαν ,αλλα χαθηκαν μεσα στην καθημερινοτητα των αναγκων.
Βεβαια ,δια να μην ειμαι αδικος,δεν αφησε η τραπεζα της Ελλαδος δηλαδη ο κος ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ,να πανε σε αυτο το σκοπο.
Η διοικηση ομως δεν εκανε τιποτα δια αυτο.
 Για παραδειγμα ,να εβαζε τα χρηματα εις το ταμειον παρακαταθηκων και δανειων υπερ του δημοσιου ,αλλα και αλλες λυσεις υπηρχαν. Αντι αυτου ,αφησαν, να περασει ο χρονος και να παλι σημερα απεναντι μας να ζητουν ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ,υπερ φυσικα του
 //πουθενα//
,διοτι αυτη η αυξηση ειναι υπερ  της διοικησης και οχι υπερ των μετοχων.  Δεν τολμουν να μας πουν ΤΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ- ΑΥΡΙΟ  τα απποτελεσματα του 1ου τριμηνου 2013  που θα εχει η επιχειρηση.Αυτο θα ηταν μια καλη ενεργεια της Διοικησης ,που θα την πιστωνε με  τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΤΗΣ προθεσεις.
Οι ιστορικες στιγμες που ζει οπως ειπε ο προεδρος,ειναι μονο δια τον εαυτο του .
Αληθεια  κε Προεδρε τι εχετε να πειτε ,σε μενα το μικρομετοχο,που σας πιστεψα το 2009 και μπηκα τοτε στην αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου με 8 ευρω και σημερα αυτα εγιναν  ο,44  ευρω
.Εσεις φυσικα εχετε την ευθυνη δια την απωλεια του κεφαλαιου μου.Βεβαια πριν λιγες ημερες η πολιτικη εξουσια,σας απηλλαξε αυτων των ευθυνων.Ναι ξερω υπαρχει και παροιμια πανω σε αυτο που λεει[ κορακας κορακου ματι δεν βγαζει].
Αληθεια εχετε κατι να πειτε στον μικρομετοχο περισσοτερο πιστικο ,αλλα και αληθινο?,εκτος απο τις ιστορικες στιγμες που μονο εσεις τις βλεπετε και τις ζειτε,διοτι εμεις βλεπουμε τα 8 ευρω που εγιναν 0,44 λεπτα.
Ζειστε λοιπον εσεις τις ιστορικες σας στιγμες  και εμεις  με τα 0,44 ευρω .

savil-alonaki
5  Μα ι ου 2013
Σημειωση
Ο Αναστας Κυριος ,να ειναι μαζυ σας και ειναι βεβαιο πως ο θεος μας, μας αγαπα και θα μας βοηθησει ,να ξεπερασουμε τα προβληματα.Ειναι μια μεγαλη δοκιμασια της ζωη μας,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ   Η Αγαπη ειναι το μηνυμα της ημερας,οπως ακριβως μας ΤΟ ΔΙΔΑΞΕ ,αλλα και  το εδειξε  ο ΚΥΡΙΟΣ με την θυσιαν  του υπερ ημων.. .

Δεν υπάρχουν σχόλια: