Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

savil [καλημερα [ 10 Μα ι ου 2013]


Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας

Δεν  γνωριζουμε τις μυστικες συμφωνιες και τα κρυφα σχεδια που υπαρχουν δια τις Τραπεζες.
Δεν νομιζω να υπαρχουν //βλακες// σημερα που πουλησαν τις τραπεζες τους δια 1 ευρω και επιπλεον  πληρωσαν τον αγοραστη με μερικα εκατομυρια.
Αυτα απευθυνονται μονο σε ανθρωπους ,με χαμηλο δεικτη νοημοσυνης,διοτι ισως ετσι να μας χαρακτηριζουν  οι σημερινες διοικησεις των τραπεζων.
Αφου με νομο παρακαλω που ψηφισε η βουλη των Ελληνων,εχουν απαλλαγει δια την εγκληματικη τους και ανεπαρκη διοικηση τους ,απεναντι στους αφελεις μικρομετοχους των,που εχασαν τις περιουσιες των ,ερχονταια επι πλεον με γελοιες συμφωνιες του τυπου [ εξαγορα Τραπεζας με τιμημα 1 ευρω.]
Τελευταια διαβασα καπου  και αυτο π.χ καποιος μεγαλομετοχος φορτωσε την τραπεζα του στο Ελληνικο δημοσιον κ,τ,λ
Οχι βεβαια ,τιποτα δεν ισχυει απ΄ολα αυτα.
Το τι ισχυει θα το δουμε συντομα,διοτι ολα θα βγουν στην επιφανεια.Εχουν  κρυφα και απορητα σχεδια .Μετα τις αυξησεις κεφαλαιων θα δουν πολλα τα ματια μας.
Δια την ωρα υπομονη,προσφερονται πολυ μεγαλες ευκαιριες δια κερδη,ομως και τεραστιος κινδυνος.
Καλη τακτικη ειναι ,καθε ημερα να κεφαλοποιουμε τα κερδη μας,διοτι δεν γνωριζουμε τι θα ξημερωσει αυριο.Το αυριο ειναι μια αλλη ημερα,την οποια θα χειρισθουμε οπως και την προηγουμενη,δηλαδη καθε μερα στις 5 η ωρα να κανουμε ταμειο και να εχουμε μονο μετρητα,ειδικα απο το τραπεζικο Εμποριο .

δεικτης

Οσο απομακρυνεται απο τις 345 μοναδες,τοσο θα επιβεβαιωνει την προθεση του να αλλαξει κυκλο και να μπει στο νεο κυκλο [345........700 περιπου]    
Δια τις ημερησιες αναγκες του ,κανει μικρες κυκλικες κινησεις   οπως η τελευταια χθες απο το 359 εις το 349.Αυτη η χθεσινη μικρη κινηση ,τον στελνει ως το σημειον των 369 μοναδων.
Υπαρχουν πολλες τετοιες κινησεις που δικαιολογουν διαφορα σημεια υψηλοτερα  του 360 ,εφοσον αυτο  διασπασθει σταθερα.
Θα επανελθω ομως εις την βασικη μετρηση απο το 253 η οποια μας εχει δωσει μετα το προσφατο 315  μια νεα κατανομη πανω απο τις 355 μοναδες και σε πληρη συσχετισμο με την αφετηρια της κινησης τοσο απο τις 168 μοναδες,αλλα και απο τα προσφατα βασικα σημεια της κινησης
 των 253 μοναδων ,των 294 μοναδων,των 308 μοναδων αλλα  και των 315 μοναδων τελευταια.  

νεα πιθανη  κανονικη κατανομη

315.....................................346                                        377   

επομενως σημερα ο δεικτης κανει την διαδρομη μιας επιμερους κινησης  δηλαδη μιας μικροτερης κατανομης με αφετηρια τις 346 μοναδες  την εξης.

346                                361,5                                            377   

Ο δεικτης ειναι σε μια νεα περιοχη αυτη την περιοδο με σχεδιασμο φυσικα και παρακολουθηση απο τους ελεγχοντες την αγορα.Δεν  ειναι μια φυσικη και ελευθερη πορεια,αλλα μια σχεδιασμενη πορεια και ελεγχομενη ,κυριως απο τους αναδοχους των Τραπεζων .
Ο κινδυνος να καταρευσει ολο αυτο το οικοδομημα της πλαστης ευημεριας,ειναι υπαρκτος .Με επιχειρησεις χωρις να παρουσιαζουν η να μην εχουν κερδοφορια και με 1,5 εκ. ανθρωπους ανεργους ,δεν ειναι δυνατον να κρατησει  πολυ ,αυτη εικονα εις την αγορα,χωρις να βελτιωθουν οι δυο αυτοι οροι τουλαχιστον ,δηλαδη η κερδοφορια των επιχειρησεων και η ανεργια..


savil-alonaki
10 Μα ιου 2013 

σημειωση

ισχυει  και η χθεσινη αναλυση της περιοχης εις την πρωινη αναρτηση[καλημερα]. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: