Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

savil [καλημερα] 8 Ιανουαριου 2013


Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας

Με δυπλη προσπαθεια  χθες ,ο δεικτης ftse 25 Large Cap  ,δεν καταφερε να το διασπασει το 335[δεν εξεταζουμε το  αν μπορουσε η δεν ηθελε] .
Η εικονα  της ολης κινησης  ,οσο θετικη και αν ειναι ,ευκολα μπορει να χαλασει και να δωσει ,αρνητικη πορεια σε σχεσει με το χθεσινο κλεισιμο στις 333.
Οσο παραμενει αδιασπαστο το σημειον στοχος 344 ,η κινηση θα κοιταζει προς το 266.
Αυτο σας ειπα και πριν λιγες ημερες.Η διασπαση των οριων δημιουργει εξελίξεις και πως ο δεικτης δεν εχει τελειωσει με  την διαδρομη ως τις 300 μοναδες.
Σημειον συμπερασματων ειναι το σημειον 325,.
Εκει αλλαζει  ροπη η σκεψη μας.
Με νεο χαμηλο σημειον σημερα[νεο  χαμηλο <329] ,τα πραγματα οδηγουν σε ημερα αντιστροφης και μενει να δουμε το κλεισιμο της ημερας σαν οδηγο σκεψης.
Το χθεσινο χαμηλο του δεικτη ,δινει δυναμη  στον δεικτη να πλησιασει το 341 ,ομως  χθες ειχε μια απροθυμια  να το κανει και προτιμησε να μην υπερβει το 335.
Ειναι θεμα εμπορικης τακτικης της πλειοψηφιας .Πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι σημερα ,αλλα και τις υπολοιπες ημερες, οσο πλησιαζει η δεικτης το σημειον 344.
Νομιζω ο στοχος ειναι πιο ψηλα ,ομως αλλο τι νομιζω εγω  και αλλο τι δειχνει το ταμπλο,που μονο αυτο δειχνει την πραγματικοτητα, και συμφωνα με  την επιθυμια της πλειοψηφιας.


savil-alonaki
8 Ιανουαριου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: