Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

savil [καλημερα] 27 Νοεμβριου 2012

Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας


Εχουμε αποφαση τελικα δια την Ελλαδα,απο τους εταιρους μας στην Ευρωζωνη.
Τι λεει η αποφαση? Ουτε και αυτοι που αποφασισαν δεν ξερουν ,τι αποφασισαν.Προσωπικα δεν περιμενα τιποτα,η αγορα δεν στηριζεται σε αυτη την αποφαση,διοτι οι υπηρεσιες που προσφερουν οι συνεταιροι μας στην ζωνη του ευρω,εχουν δωσει  το οικονομικο πλαισιο ,μεσα στο οποιο κινειται σημερα η αγορας μας.Το πλαισιο αυτο εχει διαμορφωθει απο την 5ην Ιουνιου 2012 και λειτουργουμε με αυτο το πλαισιο,δηλαδη η Ελλαδα θα παραμεινει στην ζωνη του ευρω.
Αυτο και τιποτα αλλο δεν μας αφορα σαν αγορα.Ολα τα υπολοιπα,που χρειαζεται μια αγορα,ειναι υποκειμενικα στοιχεια και προκυπτουν ,μεσα απο την λειτουργια των επιχειρησεων.
Επανερχομαστε δηλαδη στην βασικη κλασικη θεωρια,πως οι αγορες κινουνται με πιλοτο την κερδοφορια των επιχειρησεων και την προοπτικη τους και απο τιποτα αλλο.Οι αγορες ποτε δεν κινουνται με ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ η αοριστους ποθους,.

Το καυσιμο  της ανοδου των αγορων ειναι τα κερδη των εισηγμενων.
Το αιτιον πτωσης των αγορων ειναι η μειωσης της κερδοφοριας των επιχειρησεων.

Βεβαια και στις δυο περιπτωσεις ισχυει η αρχη,οτι ο αριθμος των μετοχων δια καθε εταιρια παραμενει σταθερος.Η αυξηση της προσφορας τιτλων στην αγορα,εχει μεγαλη σημασια δια την πορεια της ιδιας της αγορας.Δεν πρεπει ,να αλλαζουν τα δεδομενα και μαλιστα ,οταν αυτα μειωνουν η αυξανουν  τα κερδη που αναλογουν σε καθε μετοχη.
Ο νομος της προσφορας και της ζητησης ,ειναι παντου και παντα παρων σε ολες τις αγορες και σε ολες τις εταιριες.Οι λογοι της προσφορας και της ζητησης ειναι αλλο θεμα κα φυσικα ειναι παντα ενα ζητουμενο.Οσο τους πλησιαζει  ενας εμπορος σαν πραγματικοτητα,τοσο καλυτερες αποφασεις παιρνει.
Σαν συμπερασμα κραταμε το οριο που δεν πρεπει ο δεικτης να διασπασει πτωτικα και αυτο ειναι οι 300 μοναδες.Αυτο μας ενδιαφερει και πανω σε αυτο θα κτισουμε τα προγραμματα μας δια την νεα χρονια.Ευχομαι να διατηρηθει.Επομενο ζητουμενο σημειον κατοχυρωσης ανοδικα ειναι το 344 σαν απολυτος αριθμος ,αλλα σαν ζωνη τιμων ειναι το διαστημα[333---336----344]

(+)
--------------------300 μοναδες
(-)

savil-alonaki

27 NΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: