Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

savil [καλημερα] 27 Σεπτεμβριου 2012


Κυριες-Κυριοι
καλημερα  σας

Η μικρη διαδρομη που κανει ο δεικτης τις δυο τελευταιες ημερες,δεν μας δινει τεχνικα θεματα,εκτος απο μια ωριμανση της περιοχης ,που θα δοθει λυση ,ισως και σημερα.
Η αγορα σημερα ειναι εντος μιας διορθωτικης πορειας που ξεκινησε απο το 295 στις 13 /9/2012.Το ιδιο και οι ξενες αγορες με μια συνεδρια διαφορα στις 14/9/2012.
Δειχνει να ειναι μια διορθωση ,με στοχο νεα υψηλα,αφου ως σημερα ,δεν εδωσε αφορμη και ενδειξεις δια μια μεγαλη διορθωση. Το 263 ειναι ενα φυσιολογικο σημειον και μας οδηγει σε 1η φαση στο 312 και βλεπουμε.Ομως εχουμε αρνητικη εικονα απο τους πρωτους δεικτες που ακολουθουν τον δεικτη,χωρις ακομη διασπασεις μεταξυ τους.Απλα εχουν διασπασθει απο τον δεικτη. Με ενα περασμα του δεικτη πανω απο το 279 επανερχονται ολα κανονικα σε φυσιολογικη διαταξη.
Αν κρινω μονο την εικονα και εφοσον ο δεικτης υπερβει το 279 ,τοτε η λογικη μου λεει ειμαστε συνεχως σε ανοδικη πορεια.
Αν ομως ο δεικτης διασπασει το 263 πτωτικα ,τοτε τα πραγματα αλλαζουν προς την αντιθετη κατευθυνση  σαν πρωτη σκεψη.
Περιμενουμε οπως εχω πει την πολιτικη ειδηση.Μια ειδηση που να επιβεβαιωνει ,οτι το κακο το αφησαμε πισω σαν χωρα .Δεν ειναι ευκολη υποθεση αυτη η ειδηση.Ισως την εχουμε τεμαχισμενη ,εβδομαδα ,την εβδομαδα ως την ολοκληρωση της με την ληψη των χρηματων.
Ο απολυτος ελεγχος της αγορας ειναι εμφανεστατος στις καθημερινες συνεδριες.Ως δια μαγειας,ο δεικτης κανει στροφη επιτοπου οταν φθανει στην περιοχη του 268 περιπου.
Ολες οι αγορες του πλανητη και το ευρω ,εχουν την ιδια οπτικη εικονα σχεδιαγραμματος τις τελευταιες ημερες. Ισως εχουν και κοινη πορεια.

savil  27-9-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: