Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

savil //καλημερα// 21 Σεπτεμβριου 2012


Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας

ΘΕΜΑ 1ον
------------
Η κινηση πλεον,δεν ειναι μεσα απο εμπορικα κριτηρια,αλλα απο κριτηρια επικαιροτητος καθαρα.

Επικαιροτητα ειναι ,η σημερινη ληξη των ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ μηνος Σεπτεμβριου.
Επικαιροτητα ειναι η αξιολογηση της αγορας
Επικαιροτητα ειναι ο δεικτης Ελληνικων μετοχων της MORGAN ,δια οσες εταιριες εχουν απομεινει.

Αυτα μου επεσημανε ,ο καλος μου φιλος και μαθητης μου ΣΠΥΡΟΣ.
Ενας ικανοτατος εμπορος ,αλλα και με χαρισμα το ταλεντο του,με εχει αφησει πολλες φορες ,πολλα χιλιομετρα πισω του σε διαφορες κοντρες μας εμπορικες στην πραξη.
Θα ηθελα να προσθεσω σε ολα αυτα και το στοιχημα της επικαιροτητας ,μεσα η εξω απο το ευρω κ.τ.λ ολα δηλαδη ,οσα σχετιζονται με την Τρο ι κα ,την δοση και την συνοδο κορυφης.
Αυτα μας βγαζουν εξω απο την κλασικη μας δουλεια,που ειναι η αποτιμηση των εταιριων μεσα απο την κερδοφορια, και τις επισημες προβλεψεις της Διοικησης.
Επομενως χρειαζεται πολυ προσοχη ,την περιοδο αυτη,τελικα το να παρουμε ακομη και ολα μας τα κερδη ,αν υπαρχουν δεν ειναι κακη σκεψη.Κερδη ειναι στο κατω κατω της γραφης.
Τεχνικα γνωριζουμε ,οτι αν δεικτης διασπασει το 287 ανοδικα και σταθερα,τοτε θα εχουμε μια νεα ανοδικη πορεια.Το ποτε θα ελεθει αυτη την στιγμη ειναι αγνωστο.Μετα την χθεσινη ημερα ,νομιζω θα εχουμε μιας μορφης επαναληψη της τακτικης ιδιας οπως μεταξυ [220....235].

ΘΕΜΑ 2ον
------------
Αχαρακτηριστη η συμπεριφορα της διοικησης του ΟΠΑΠ ,ακομη και  ως σημερα,κανεις δεν ειχε την φιλοτιμια να βγει και να δωσει την αναλυση τους //τι σημαινει δια την εταιρια// η νεα αποφαση και ποσο επειρεαζει την κερδοφορια της.Δεν φτανει ,η παραπλανηση των μετοχων με την 1η ανακοινωση ,μετα την διαρροη,δεν φτανει που δεν υπηρξε σημειωση του κινδυνου στην οικονομικη εκθεση Ιουνιου,δεν φτανει που υπηρξε 100% διαρροη του θεματος,δεν φτανει που δια προστασια του επενδυτικου ,δεν εθεσαν την μετοχη εκτος ταμπλο,

Τωρα σιωπουν.Μουγκα του κερατα. Πειτε μας εσεις κυριοι του Δ.Σ τι σημαινει αυτη η αποφαση δια την κερδοφορια της επιχειρησης? Σεις εισθε οι πλεον αρμοδιοι και υπευθυνοι να ενημερωσετε τους μετοχους και το επενδυτικο κοινο.
Περισευει η αδφιαφορια σας η σκοπιμοτητα σας.Ντροπη.
Εισθε ενοχοι  απο καθε αποψη . Ετσι θα παμε μπροστα? ετσι θα σωθει η Ελλαδα? Με στελεχη σας εσας?  τοτε
Ζητω που καηκαμε.

savil  21-9-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: