Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTASE /ATHEX. TOP 20 [ 5 Σεπτεμβριου 2012]


Κυριες -Κυριοι

Η αγορα απο χθες εδειξε μια προδιαθεση ,οτι δεν υπηρχαν πωλησεις κατω απο το 231 το χαμηλο. Το κλεισιμο της στο 234,.. ,κατω απο το υψηλο σημειον της ζωνης (230...235],δεν μου εδινε το δικαιωμα ,να γραψω περισσοτερα.Απλα σας επισημανα ,τις προθεσεις των πωλητων και σας εδωσα  ,τον επομενο πιθανο κυκλο [225-----235---245 ],οπως ακριβως εκλεισε σημερα  ο δεικτης.
Σημερα ,ειναι μια αλλη ημερα.

-εχουμε κλεισιμο  υψηλοτερα  του 235
-εχουμε κλεισιμο ,ακριβως πανω στο 245.[εχω πει πανω απο αυτο το σημειον ,ολα αλλαζουν]
-εχουμε σοβαρη βελτιωση στην ταξινομηση των δεικτων και ανοιγμα της μεταξυς των αποστασης.
-εχουμε σχετικα καλο ογκο

Αυτα και μερικα ακομη ,ειναι τα θετικα σημεια ,που μας κανουν να σκεπτομαστε ανοδικα πλεον,εως οτου ,εχουμε ενδειξεις και αποδειξεις ακυρωσης της ανοδικης πορειας.
Φυσικα μια ημερα ,δεν αρκει ,δια να εχουμε οριστικες αποφασεις. Χρειαζεται διατηρηση και συνεχως νεα υψηλα,δια να συνεχισουμε ανοδικα.
Ο δεικτης ειναι εκτος οριων αυτη την στιγμη,και η εισοδος του εντος οριων ,δεν θα τον οφελησει ,ειδικα αν κλεισει κατω απο το 239.
Θα τον ακολουθει συνεχως πλεον μια γραμμη  ,που δια σημερα ειναι στο 239,...Δεν πρεπει ουτε να την αγγιξει,πολυ δε περισσοτερον να την διασπασει. Οσο ανεβαινει ο δεικτης θα ανεβαινει και αυτη η γραμμη. Δεν επιτρεπονται πισωγυρισματα προς το παρον.Αυτο θα ειναι δειγμα αδυναμιας η σκοτεινων σχεδιων.Ο δεικτης λογικα θα πρεπει να στοχευσει το 264 ,ειναι ο στοχος μετα την διασπαση του 216 ,που σας εχω δωσει πολλες φορες.Φυσικα ως εκει υπαρχουν λογοι ,να  συναντησει και αλλα σημεια ,οπως το 246,5 -248. 2,56  [οπτικο σημειον ] .Ομως εγω θα δωσω ιδιαιτερη βαρυτητα στο  252 η ενα διαστημα [250...252].Ειναι δομικο σημειον ,μετα το 224 ,που τοσες φορες εχω αναλυσει. Ομως ολα αυτα δεν εχουν σημασια ,πλεον.Σημασια εχει τι κατοχυρωνει απο τα περασμενα ο δεικτης . Το μελλον ειναι ολο δικο του ,αν πραγματικα βλεπει ανοδικα η πλειοψηφια των εμπορων.Εμεις πλεον θα προσεχουμε ,τι πρεπει να κρατα ,σαν οριο απο τα κεκτημενα. Αυτο μας βοηθα στις αποφασεις που πρεπει να παιρνουμε .

savil  5 Σεπτεμβριου 2012.

σημ.
πληροφοριες δια μετοχες ,διδονται μονο ,με αιτημα σας και μεσα απο καποιες διαδικασιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: