Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

savil //καλημερα // 13 Ιουλιου 2012


Κυριες  Κυριοι
 Καλημερα σας

Αληθεια τι ειναι το σημειον 220?Διατι εχουμε τοση πιεση στην αγορα ,πανω σε αυτο το σημειον?

Απαντηση

Το σημειον 220 ειναι ενα παρα πολυ σοβαρο σημειον,οπως το εχω γραψει ,παρα πολλες φορες και σηματοδοτει εξελιξεις,διοτι  το σημειον αυτο μοιαζει με ενα //ΡΙΝΚ//,με μια παλαιστρα θα λεγαμε ,με αρχαια Ελληνικη Ερμηνεια.
Εδω βγαινει ο νικητης μεταξυ αγοραστων και πωλητων.Εδω δινεται ,ας πουμε η μαχη δια την πορεια της αγορας.Οι δυο αντιπαλλοι τυπικα θα λεγαμε ειναι οι αγοραστες και οι πωλητες.Προσωπικα θα ελεγα αυτη η σκεψη ειναι μια βλακεια.Ειναι μια σκεψη,που μπορουν να κανουν αφελεις η ψωνια  αγραμματα.ΝΙΚΗΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. 
ΝΙΚΗΤΗς ΕΙΝΑΙ  ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.Επειδη δεν ειναι ενας με τα χρηματα ,πανω στο τραπεζι,ειναι πολλοι.Αυτοι μεταξυ τους ποτε ,δεν κοντραρονται ουσιαστικα.Συνεταιριζονται,δια να υπαρξει μικροτερο κοστος.Επομενως αυτος ο αγωνας ,ειναι μεταξυ  Μικρων και Γιγαντων,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ ΓΙΓΑΝΤΩΝ.

ΤΟ 220 ΤΕΧΝΙΚΑ

ο δεικτης με 5 συνεδριες ξεκινησε απο το 238 στις 20 Ιουνιου 2012 [στρογγυλοποιημενο] και τελειωσε στο 202[στρογγυλοποιημενο] στις 26 Ιουνιου 2012 .
Αυτη η κινηση ειναι ενας ενδιαμεσος Χρηματιστηριακος κυκλος ,με υψηλο =238,χαμηλο=202 και κεντρο του κυκλου το 220 ακριβως.


------------238 το υψηλο σημειον του χρηματιστηριακου κυκλου[σημειον 2]

(+)
-----220κεντρο του χρηματιστηριακου κυκλου
(-)

----------202 το χαμηλο σημειον του χρηματιστηριακου κυκλου[σημειον 3].


Να λοιπον ποια ειναι η σημασια του σημειου 220.Κατω απο αυτο οι πωλητες σαν ποσοστον(%),ειναι περισσοτεροι και η πορεια του δειχνει βαδιζει ,προς το χαμηλο σημειον του ενδιαμεσου αυτου χρηματιστηριακου κυκλου.Κινηση χωρις να συμφωνει με το προγραμμα της αορατης πλειοψηφιας ,δεν υπαρχει και αν υπαρξει,παρεμβαινουν και επαναφερουν την πορεια του δεικτη και τις αγορας,συμφωνα με τον σχεδιασμο τους,ο οποιος ειναι αορατος  ,δια οσους δεν εχουν επιγνωση ,πως κινουνται οι αγορες και ποιοι τις κινουν και τις οριζουν.Παντως οχι η ασχετη μαζα.
Ολες οι αγορες του πλανητη,ευρισκονται στο ιδιο Γεωγραφικο μηκος και πλατος της αγορας των ο καθε ενας,αλλα παντου ειναι μεταξυ σημειου [2] και σημειου [3]

savil  13  Ioυλιου 2012