Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

savil //καλημερα// 12 Ιουλιου 2012


Κυριες   Κυριοι
καλημερα σας

Ιστορικα στοιχεια

29 Ιουνιου ωρα 10.00 [με το ανοιγμα] ,εχουμε ενα μεγαλο ωριαιο κερι  με 

υψηλο=225 μοναδες ενδειξη
χαμηλο=211,80 μοναδες ενδειξη
διαφορα υψηλου-χαμηλου=13,2 μοναδες
κλεισιμο ωρας=223,76

σημερα 12 Ιουλιου 2012
Απο  χθες το πρωι  Τεταρτη ,αρχισε η ακυρωση αυτου του κεριου της  29ης Ιουνιου,η στην καλυτερη των περιπτωσεων η επαληθευση του.
Προσωπικα πιστευω ,συμφωνα με τα στοιχεια μου,αρχισε η ακυρωση αυτης της ενεργειαςς τοτε,των δυνατων  της αγορας,Εχει Ισως ολοκληρωθει το σχεδιον εις την περιοχη περιπου του 233,εκει οπου κρατησε τις περισσοτερες ωρες σαν παραμονη αυτη η κινηση απο το 168 εις το 243.

Η σοβαρη ενδειξη που εχω ,οτι προκειται δια ακυρωση του μεγαλου αυτου κεριου,ειναι ,οτι χθες Ημερα Τεταρτη και ωρα 14.00 ειχαμε ενα πολυ μεγαλο πτωτικο σημα και εις το σημειον 228.
Ο δεικτης εκεινη την ωρα βρισκοταν στο 221,25,αλλα η γραμμη στηριξης του ,που ξεκινησε στις 29 Ιουνιου 2012 ,αντεστρεφε την δυναμη της ,και απο εμποδιο στηριξης στις διακυμανσεις του ,τωρα μετετραπει σε εμποδιον φραγμος ,σε καθε ανοδικη κινηση του δεικτη.Σε καποια σημεια  ισως την συναντα ,αλλα θα ειναι πολυ δυσκολο να την διασπασει ανοδικα,.Θα πρεπει να υπαρξει ,σοβαοο γεγονος στην αγορα,η σοβαρη θεληση της πλειοψηφιας των εμπορων.Αυτο ομως δεν γινεται απο την μια ημερα στην αλλη. Συμπερασματικα θα ελεγα ,ο δεικτης  σαν αποστολη εχει μπροστα του την πληρη ακυρωση εκεινου του κεριου,και ειναι σαν στοχος του πλεον.Τον χρονο δεν μπορω να τον γνωριζω,μονο ο θεος ξερει τους χρονους και κανεις αλλος,η  αυτοι που εχουν τα Εκατομμυρια πανω στο τραπεζι,διοτι αυτοι ειναι οι θεοι της αγορας.Εισθε πολυ γελασμενοι,αν πιστευετε ,με τα ψωροχιλιαρικα που εχετε οι περισσοτεροι ,θα νικησετε τα εκατομμυρια. Μαζευτειτε στο νου  και στις πραξεις,καντε δογμα σας την ΥΠΟΜΟΝΗ,και οταν δειτε τι κανει η πλειοψηφια,ακολουθειστε,παρτε το αντιδωρο σας και ως εκει. Ειστε //νανακια //,μπροστα στις μεγαλες δυναμεις της αγορας και εσεις και εγω και ολοι οι μικροι. Τα εκατομυρια ,κινουνται με το δικο τους δογμα ,και οχι με τα %ποσοστακια του Φιμπονατσι η τα κυματακια του Ελλιοτ.
Παζαρι- σκληρο και υπουλο[ παζαρι του κερατα και επικινδυνο],οπου ο κατ'επαγγελμα εμπορος πουλα και αγοραζει Την Μανα του και τον Πατερα του, μετα εκατομμυρια του χωρις συστολες και αναβολες.

savil  12  Ioυλιου 2011