Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων (r)[ το κλεισιμο της αγορας σημερα 2 Ιουλιου 2012] savil


Kυριες- Κυριοι

Μια αδυναμη ημερα σημερα.Το 232 ως ειδικον σημειον,οπως σας το εχω αναλυσει,εως σημερα, φαινεται τειχος αδιαπεραστο δια το δεικτη.Φυσικα δεν ειναι ενα τυχαιο σημειον,περαν των οσων σας εχω αναφερει,εχει και αλλες ιδιοτητες,που δεν ειναι της παρουσης στιγμης να αναλυσουμε.
Θα ελεγα την εχω ονομασει περιοχη [Μουσωνων].
Τιποτα δεν κανει τυχαια ο δεικτης //πολλες φορες//.Εδω στην περιοχη,εκδηλωνονται δυναμεις πτωτικες κατ'επαναληψη.Ο χρονος θα δειξει την σημασια του σημειου.
Καποτε με φοβιζε το ταμπλο .Καποτε με φοβιζε η συνεδρια.Τωρα πλεον οχι,εγινα ενα με αυτες τις λεξεις και τις εννοιες.Δεν συμπαθησα ποτε αυτα τα αποτομα[εκτακτα] πεταγματα του δεικτη η μιας τιμης.Αυτο το φαινομενο με εκνευριζει πολυ,ακομη και τωρα,ειδικα οταν δεν υπαρχει υποβαθρο λογικης,που να στηριζει ,αυτη την αποτομη κινηση.Δεν πειραζει ,με εκνευριζει,αλλα δεν με φοβιζει.Ετσι και ο δεικτης ,απο το πουθενα,ως δια μαγειας βρεθηκε  στο 229 την παρασκευη.Ενταξει και τα εκτακτα κερδη καλα ειναι και βοηθουν.

-------------232 εδω σταματησε τελικα ο ftase top 20  


---------------227,25  εδω εκλεισε σημερα ο δεικτης


224224          224                224
                                                  
                                                  
218     218     218    218     218 


κατω απο το 224 και ως το 218 ζωνη προετοιμασιας δια την καθοδικη πορεια προς το 216 και οχι μονο. Δεν δειχνει να εχει διαθεση  να κανει αναριχηση προς το 264,με αυτα που ειδαμε σημερα στο ταμπλο.Αν αυτο ολο ειναι προετοιμασια δια  την αναριχηση ,δεν το γνωριζω,αλλα ο χρονος πιεζει και η προθερμανση καπου σαν χρονος τελειωνει,οποτε θα μαθουμε αμεσα τι σκεπτεται η πλειοψηφια των συναδελφων εμπορων,που με μαεστρια σημερα νομιζω, πωλουσαν σε επιλεγμενη περιοχη,χωρις να γινονται αντιληπτοι απο την μαζα.Προσεχαν πολυ το σημειον 227 ,διοτι κατω απο αυτο φοβιζε το κοκκινο και οι αγοραστες,εξαφανιζονταν.
Θα μελετησω περισσοτερο την συνεδρια και το βραδυ ,θα σας δωσω ,ο,τι νεο στοιχειο μου διεφυγε .


savil  2   Ιουλιου 2012.