Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/TOP 20 [3 Ioυλιου 2012]


Κυριες-Κυριοι

Σημερα ειχαμε μια καθαρα πτωτικη ημερα.Ηταν πτωτικη διοτι εκανε χαληλοτερο υψηλο απο την Δευτερα ,οπως και χαμηλοτερο χαμηλο απο την ιδια ημερα.
Ειχε ομως ενα καλο κλεισιμο σαν συνεδρια,διοτι εκλεισε σχεδον στο υψηλο σημειον της ημερας.
Ο  ογκος της ημερας,δεν μας δινει το δικαιωμα ,να μπορουμε με απολυτη ακριβεια να δωσουμε σταθερη αποψη.Με λιγες χιλιααδες ευρω σε καθε μετοχη,ειναι δυνατον να εχουμε μεγαλες αποκλισεις απο την προηγουμενη ημερα.
Οι ξενες αγορες ,σε λιγες ημερες και αυτες,θα μας δωσουν την πραγματικη τους κινηση,νομιζω ως το τελος εβδομαδας,αν τηρηθουν τα ηθη και τα εθιμα.



 (+)
=======================245 το μεγαλο τεστ της κινησης

 [235.....245= αδιαφορη περιοχη]


======================235 το μεγαλο εμποδιο της κινησης
(-)

εχω μεγαλη απορια,γιατι αυτο που γινεται στην περιοχη που βρισκομαστε,δεν γινεται μεσα στην αδιαφορη περιοχη ,που ειναι και η φυσικη θεση μιας ,ουσιαστικης αντιπαλοτητας μεταξυ συναδελφων εμπορων [Αγοραστων-Πωλητων] .
Περαν αυτου ,υπαρχει θεμα με τις τιμες των τραπεζικων μετοχων.Εδω υπαρχει πρωτα-πρωτα θεμα νομικον [ποινικον],γιατι διαπραγματευονται οι μετοχες αυτες.Οι μετοχες αυτες θα επαναλαβω εχουν χασει  την λογιστικη τους αξια,σαν λογιστικη αξια=0 μηδεν.
Υπαρχει κινδυνος δια το επενδυτικον κοινο.Η αφελεια σας,πρεπει να εχει και ορια,διαφορετικα ,εισθε ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑς ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ και το πορτοφολι σας.
 H χθεσινη αναρτηση[Δευτερας] με τον ενδιαμεσο κυκλο ισχυει ,μεσα στα δεδομενα ,αυτου του κυκλου κινηθηκε σημερα Τριτη η αγορα και το ιδιο θα συμβει και αυριο Τεταρτη.

savil  3 Ioυλιου 2012.