Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΕΤΕ [ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΑΣΙΚΗ& ΔΟΜΙΚΗ ]savil 23 Iουνιου 2012


Μερικο πλανο ενος βασικου δομικου σχεδιασμου της  ΕΤΕ  23/6/2012

Ο σχεδιασμος αυτος που θα δειτε ,ειναι ενα κοματι του ολου βασικου σχεδιασμου που εχω κανει  και αφορα την ΕΤΕ . Περιεχει η   αναλυση μου αυτη και την πληρη απαξιωση των υπαρχουσων μετοχων,δια τους σημερινους μετοχους ,που δεν θα σημμετεχουν εις την αναμενομενη στο μελλον αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου.Εναι πολυ πιθανον δια τους μετοχους που δεν θα συμμετεχουν στην αυξηση κεφαλαιου η τιμη της μετοχης των ,που εχουν σημερα στα χερια τους ,να ισοδυναμει μελλοντικα με 3 λεπτα.

============2,05  εμποδιον 

......1,04 σημειον ισορροπιας


============0,03 πραγματικη τιμη μετοχων[μη συμμετοχης στην αυξηση Μ.Κ]


στατιστικα δεδομενα της 22/6/2012 [μηνιαια βαση]
====================================

δεικτης τμης της μετοχης       6         μηνων   1,74
                  ,,                           5             ,         1,64
       ,,          ,,            ,,            4             ,,        1,54
δεικτης τιμης της μετοχης μηνος Ιουνιου       1,47 
δεικτης τιμης της μετοχης     3          μηνων   1,46
        ,,            ,,          ,,           2               ,       1,40

Τα στατιστικα δεδομενα μιλουν απο μονα τους.Ετσι δικαιολογειται ,αυτο που βλεπουμε τις 3 τελευταιες ημερες να γινεται στο ταμπλο.Ειναι πολυ κρισιμες οι στιγμες και τα επιπεδα αποτιμησης των εταιριων.
Η ΕΤΕ φυσικα ως ειθισται ειναι προπομπος ολων των γεγονοτων.Αληθεια τι πιστευουν σημερα οι αγοραστες συναδελφοι δια την εθνικη?
Αληθεια τι πιστευουν οι συναδελφοι μας πωλητες σημερα της ΕΤΕ?
Ειναι μοιρασμενοι οι συναδελφοι σχεδον στα δυο. 
Ημετοχη με το προσφατο υψηλο στο 1,68 αγγιξε το θαυμα σχεδον.Λιγο ελειψε να διασπασει ανοδικα τον δεικτη εξι μηνων που ειναι στο 1,74..Αν λεω αν συνεβαινε αυτο και συνχρονως διεσπαζε ενα δικο μου εμποδιον στο 1,78 ,τοτε η μετοχη σαν πυραυλος θα εφευγε κατευθειαν δια το 2,05 ,οπως ειναι στον μερικο σχεδιασμο μου. Μια τετοια εξελιξη  δεν αποκλειεται. Ακομη και τωρα μπορει , να συμβει και συνχρονως η μετοχη   ,να φυγει προς το 2,73 αρχικα[τελευταια κορυφη πριν την αντιστροφη πτωτικα],και στην συνεχεια κατευθειαν στο 3,05 .Αυτο σημαινει στην ουσια,η διασπαση του δεικτη εξι μηνων της μετοχης και στο σημειον που βρισκεται τωρα το 1,74 με ενδειξη Παρασκευης.

πραγματικοτητα
Η πραγματικοτητα ειναι,ο,τι η μετοχη  εχει πραγματικη αξια  3 λεπτα[0,03 ευρω] και ολη η εταιρια  λιγο πιο κατω απο 30 εκ. ευρω.Γιατι αληθεια αυτο?θα μπορουσε να ρωτησει καποιος απο εσας.Δια τον απλουστατο λογο δεν εχει ιδια κεφαλαια  ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ.Οι σημερινοι μετοχοι δια να εχουν αξια οι μετοχες που κρατουν στα χερια τους,πρεπει να δωσουν τωρα αμεσα 6.9 δις ευρω στο ΤΧΣ ,διοτι αυτο το ταμειον εδωσε τα χρηματα,ωστε σημερα η τραπεζα να μπορει να λειτουργει και να μην εχει σφραγισθει και φυσικα κλεισει  ,με ολες τις συνεπειες,διοτι αυτο θα συνεβαινε ,αν δεν ειχε εισρευσει στο ταμειον της  τραπεζας, αυτο το ποσον ,ως Μετοχικον Κεφαλαιον απο ενα και μονο ΝΕΟ ΜΕΤΟΧΟ ΤΟ Τ.Χ.Σ.
επομενως με τι  ψυχη και με ποια καρδια να κοιταξουμε ,την σημερινη τιμη της μετοχης η και ακομη μεγαλυτερη?
Προσοχη ,ομως σε αυτα που γραφω.Εγω δεν ισχυριζομαι ΠΟΤΕ ,οτι η τιμη στο ταμπλο δεν μπορει να παει και 2 και 3  ευρω.Το ταμπλο ειναι το ΠΑΖΑΡΙ  ΚΑΙ λεει παντα την αληθεια,αυτη η αληθεια κοστιζει πολλα εκατομμυρια,αλλα ειναι η αληθεια.Ποτε εγω δεν παιζω με το ταμπλο ,το σεβομαι και το εμπιστευομαι .Ομως πρεπει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.
Δεν αποτρεπω κανεναν απο την συμμετοχη του,αντιθετα θα ελεγα,να βαλει τα λογικα του ορια   (αντοχης)η οπως το λεω εγω τα σχεδια του και να γνωριζει τον κινδυνο  που αναλαμβανει και με ποιο κοστοςκαι εναντι ποιου πιθανου κερδους..
Το γνωστο δεν φοβιζει τον ανθρωπο ,το αγνωστο τον φοβιζει.Το εμποριον εχει και ενα ρισκο παντα,και ο εμπορος πρεπει να το παιρνει ,την στιγμη που πρεπει,αλλα το υψος του ρισκου δεν μπορει να ειναι σε μεγεθος τετοιο που η τυχον αποτυχια ,να τον καταστρεφει.

συμπληρωματικη ενημερωση
--------------------------------
αν η μετοχη διασπασει σταθερα πτωτικα το 1,40 που ειναι ο δεικτης τιμης της μετοχης δυο μηνων ,θα κινηθει προς το 1,04 και δια την συνεχεια της απο εκει και κατω θα επανελθω αλλη ημερα αν και οταν συμβει.

 (+).....1,78........2,05....2,71..........3.06
1,741,74     1,74       1.74     1,74          1,74
((-)

((+)
1,40    1,40     1,4      140      1,40        1,40 
(-).........1.05.......0.89......,003?

[μεταξυ 1,4 και 1,74 πωλουνται λαχεια.]

Προσωπικη μου εκτιμηση, η μετοχη εως το 1,78 μπορει να παει[ηδη πηγε μια φορα στο 1,74] .Δια τιμες πανω απο το 1,78 θα επανελθω ,αν συμβει και τον λογο ,που πιθανον υπαρχει,ειναι θεμα αρχικου σχεδιασμου της διοικησης.Η νεα διοικηση δεν γνωριζουμε αν εχει διαφορετικη αποψη σχεδιασμου δια την αυξηση του Μετοχικου Κεφαλαιου της τραπεζας..

savil  23-6-2012 .

σημ.Τα κειμενα μου ειναι πνευματικη μου ιδιοκτησια και δεν επιτρεπεται η αναδημοσιευση τους,χωρις την δικη μου εγγραφη αδεια και κατοπιν της εισπραξης του συμφωνημενου τιμηματος.

σημ,Το blog ειναι ιδιωτικος χωρος δημοσιευσης των ερευνων μου και των μελετων μου και καμια νομικη ευθυνη δεν εχω δια τα κειμενα μου.

σημ.Τα αριθμητικα δεδομενα ,ειναι ανεγνωρισμενης πλατφορμας ,απο το Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων.

σημ. Η επικοινωνια μαζυ μου ,ειναι ευκολη και επιθυμητη,αλλα γινεται παντα επωνυμα.