Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

savil [Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων] μια ματια στο ανοιγμα της αγορας 1/6/2012

Κυριες -Κυριοι

Προσπαθει να κερδισει χρονο ο δεικτης.
Τα επιπεδα αυτα,ισως εχουν επιλεγει [εχει βαση και νοημα αυτο],εχουν επιλεγει επαναλαμβανω ,δια να παιχτει η τελευταια πραξη του εργου.Η θα αναστηθει η αγορα ,μεσα και απο πολιτικα γεγονοτα,οποτε οι αγορες αυτες σημερα δικαιολογουνται,η η αγορα θα παει στα ταρταρα και στον πατο χωρις επιστροφη με τα λεβεντοπαιδα του βουνου.
Οι περιουσιες του κοσμου ,διοτι και οι μετοχες ειναι περιουσιες,δεν μπορουν να κατασχεθουν με τον τροπο που φανταζονται,μερικοι κουκουλοφοροι του 2008.
Οι τραπεζες σημερα εχουν αφεντικα 100% και δεν ειναι φυσικα το Ελληνικο δημοσιο.Κανεις δεν τολμα και ουτε μπορει να βαλλει χερι επανω τους και εννοω τις 4 τραπεζες.Αυτο ομως δεν σημαινει ,οτι δεν θα εχουμε προβλημα  αποκαταστασης των τιμων και των μεγεθων.Να δουμε,διοτι βλεπετε εχουμε μια σκοτεινη περιοδο.
Οσο ο δεικτης αυξανει την αποσταση σου απο τον ΚΜΟ 5 ημερων και ΚΜΟ 20 ημερων ,τοσο απομακρυνεται η προοπτικη της συνεχουs ανοδου αμεσα. Με τα δυο σημεια το 185 και το 178 να λειτουργουν ως,εμποδια θα παρακολουθουμε την εικονα.Αν διασπασθουν γνωριζετε ,οτι ο δεικτης θα κινηθει προς το (152-155) με ενδιαμεσο σταθμο το 162.Εχω διαπιστωσει πραξεις στα  ΣΜΕ ,που δειχνουν παραξενα κινησεις.οπως π.χ στα  ΣΜΕ του ΟΤΕ ληξεως Σεπτεμβριου εγιναν 1000 χιλ συμβολαια σορτ στο 1,37.
Χρειαζεται προσοχη και αν δεν εισθε βεβαιοι για ο,τι κανετε ,καλυτερα να το αποφευγετε.

(+)
=============  188  γραμμη τεστ
(-)

ισχυει για μερικες ωρες σημερα.

savil  1-6-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: