Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων (r)[ το κλεισιμο της αγορας σημερα 28 Ιουνιου 2012] savil


Κυριες-Κυριοι

Δεν αλλαξαν εργο.Παιζουν ακομη το ιδιο,σαν μια θεατρικη παρασταση ,με τα ιδια σκηνικα και κοστουμια.Διοτι κοστουμακι στα μετρα τους ψωνισαν σημερα μερικοι,ειδικα οταν η χυτρα σφυριζε ,εκει κοντα στο 216.
Το ειδαμε,μια,το ειδαμε δυο,το ειδαμε τρεις,το ειδαμε χιλιες δεκατρεις....καπου το εργο πρεπει να κατεβει και να αλλαξουν σκηνικα στο θεατρο και κοστουμια οι ηθοποιοι,δηλαδη οι πανεμορφες μετοχες .
(+)
================216[σοβαρο σημειον της πορειας]
(-)

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ.

Και σημερα αυτο ειδαμε.Παντα του εδινα μεγαλη σημασια,αλλα το προσπερασαν οι εμποροι βιαστικα δυο φορες μια επανω και μια κατω.Προσωπικα γνωριζω τι σημανει το σημειον αυτο ,οπως και εσεις αν με εχετε διαβασει.Ομως διαφορετικο πραγμα, ενα σημειον να το εχεις εμποδιο σε μια ανοδο και αλλο να το εχεις εμποδιο σε μια καθοδο.Απο το 208...216  εγραψα και επαναλαμβανω ζωντανευει η ελπιδα της μεγαλης ανατροπης.
Στο γηπεδο 216...220 ,ολοι θα παρουν θεση[σορτ και λονκ] ,αν βρεθουμε εκει.
[ 220...245]  ειναι η ζωνη φωτος.
245 και πανω ,το κεφαλι ειναι εξω απο το νερο.
202 σημειον θαυματος. Γνωστα λιγο πολυ ολα.Ευκολα φαινονται ,αλλα δεν ειναι.
Ειπαμε αυριο τελειωνει η σκοπημοτητα και αναγκαιοτητα του εξαμηνου.
Μετα? Μετα τι?
Παρατηρησα ,οτι σημερα εμεινε  ανεκλπηρωτη ζητηση.Μπα σε καλο σας !Απο συνηθεια ισως ,επειδη σας βγηκε μερικες φορες, βγαινετε αγοραστες στο κλεισιμο,η ξεχνατε να ακυρωσετε τις εντολες σας .Καποια στιγμη δεν θα σας βγει και μετα ? Δεν υπαρχει μετα.Κανενα λαθος δεν αναγνωριζεται ,μετα την απομακρυνση απο το ταμειον[το ταμπλο].
Θα μελετησω ,περισσοτερο την σημερινη ημερα και θα σας τα δωσω τον βραδυ ,ολα τα ευρηματα της σημερινης ημερας.

savil  28-  Ιουνιου 2012