Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων (r)[η αγορα τωρα 11.03 η ωρα] savil


Μια ωραια ανοδικη επιστροφη.Δεν μας ενδιαφερει ο λογος ,ουτε τον γνωριζουμε.Δημοσιογραφικες υποθεσεις η επικαιρες ειδησεις Ευρωπα ι κες,ισως ειναι ο λογος.Εχουμε πολλες φορες δει τετοιες μεταβολες και προς τις δυο κατευθυνσεις.
Το ταμπλο ακομη ειναι εκει  με την κινηση που βλεπουμε. Μονο  με την σημερινη κινηση ως εχει,δεν αλλαζει ευκολα δρομολογιο ο δεικτης.Το σημειον 224 το γνωριζουμε,σχετιζεται απολυτα με το 252,οπως σας εχω πει αρκετες φορες προσφαταΩς τωρα βλεπουμε την ανοδικη διαθεση της πλειοψηφιας,η οποια δια να εχει βαρυνουσα αξια θα ,πρεπει να υπερβει δια σημερα η αυριο το σημειον 228 σταθερα.Ειναι το σημειον ,απο οπου ξεκινησαμε και  φθασαμε στο σημειον ΘΑΥΜΑ το 202.
Εμεις ειμαστε εμποροι,και πρεπει να παιρνουμε τα κερδη μας,ειδικα αν ειναι εκτακτα,κερδη οπως τα σημερινα κερδη.
Ενας καλος εμπορος δεν ειναι αυτος που ,προβλεπει την κινηση και τους αριθμους,αλλα αυτος που καθε ημερα ΚΕΦΑΛΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙς ΠΡΟΒΛΕΨΕΙς ΤΟΥ.
 Ειναι νωρις δια συμπερασματα.Δεν πρεπει να ξεχναμε ,οτι σημερα ειναι τελος εξαμηνου,οπως και οτι εχουμε Τ.Γ.Σ πολλων τραπεζων.
Τα αποτελεσματα μιας συνοδου,δεν ειναι κατι σαν το αερακι ,που περνα απολους και δροσιζομαστε,αλλα εχει δυσκολια στην πρακτικη της  εφαρμογη και εκτελεση ..Επαναλαμβανω οι αποτιμησεις των εταιριων ειναι κατα 99% ,απο τα οργανικα κερδη μιας εταιριας, που πηγαινουν στον μετοχο και απο καμια αλλη αιτια .

Κραταμε το 216 σαν βαση σκεψης και το 228 και αναλογα με τις συνθηκες που θα διαμορφωθουν ,θα αποφασισουμε δια την πορεια μας .

savil 29-6-2012