Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων[μια ματια στο ανοιγμα της αγορας]7-3-2012

Φιλοι μου καλημερα σας.

Φυσικα εφοσον η αγορα ειναι πανω απο τις 300 μοναδες και εφοσον κατοχυρωσει το 315 οπως σας εχω γραψει πριν το κανει χθες ,αλλα και σε τελευταια αναλυση ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟΝ ΒΑΣΗΣ δηλαδη το 311 ,η προοπτικη ειναι παντα ανοδικη και με στοχο νεα υψηλα πανω απο τις 360  μοναδες,οπως τα αναφερω στην αναρτηση των εμποδιων......360.....369......384...392....

Ομως αυτη την περιοδο και μονο απο την ληξη των ΣΜΕ την επομενη εβδομαδα,  η κινηση ειναι πατενταρισμενη και οχι μεσα απο μια φυσιολογικη διαπραγματατευση ,Υπακουει δηλαδη σε σχεδιασμενα σημεια που εχουν να κανουν κατα το μεγαλυτερο μερος με την ληξη των συμβολαιων.
Εχουμε φυσικα και αλλα γεγονοτα ,που οσο να το κανεις επειρεαζουν τις αποφασεις μας.
Γνωριζω  οτι πολλοι μικροι ειναι  εγκλωβισμενοι ,μεταξυ των σημερινων επιπεδων διαπραγματευσης και των προσφατων υψηλων με δεικτη 360.Ειναι μια ευκαιρια,ενα θειο δωρο θα ελεγα να βγουν χωρις απωλειες η εστω με τις μικροτερες απωλειες.Δεν ειμαστε στον Μαρτιο του 2003 η του 2009,αντιθετα ειμαστε σε πολυ δυσκολη θεση σαν αγορα,αφου η χωρα ειναι  σε δυσκολη θεση αφου εμεις σαν ατομα ειμαστε σε δυσκολη θεση.Η  αγορα ως τον Ιουνιο  θα εχει δωσει την συνεχεια της  σαν προοπτικη.
Γρηγορες κινησεις με μικρο ρισκο ,ενταξει δεν ειναι κακες,αλλα η βαση των αποφασεων θα βγει μετα τις Γ.Σ [γενικες συνελευσεις],των εταιριων δια την χρηση 2011 ,δηλαδη στο τελος της ανοιξης και λιγο μετα.
Η αγορα προεξοφλει πραγμτατικα γεγονοτα και οχι φαντασιωσεις.Πραγματικη εικονα  εχουμε ,αλλα ειναι ακρως αρνητικη  δια τις εταιριες.Ναι σε μετρητα στο ταμειον σας ,οσο το δυνατο περισσοτερα,ρευστοποιωντας θεσεις και ειδικα στην περιφερεια ,αλλα και στον εικοσαρη ,ειδικα σε τραπεζες και οσες εταιριες εχουν ζημιες .Υπαρχουν τρεις  περιπου εταιριες του εικοσαρη που εχουν καποια ασφαλεια κεφαλαιου ,αλλα και προοπτικη στο μελλον.
Ευχομαι να απεγκλωβιστουν ολοι οσοι απο εσας πιστεψατε στα ΨΕΥΤΙΚΑ στα λογα τα μεγαλακαι στα παπαγαλακια και φερεφωνα,παριστανοντας τους ειδκους σε διαφορους κλαδους.
Απο χθες οι μετρησεις μας ,μας εδωσαν ενα  ενδιαμεσο  χρηματιστηριακο κυκλο και απλα τον αναφερουμε,αλλα θελει μερικες ημερες  δια επιβεβαιωση.

========370  στοχος[υψηλο καθετο σημειο του κυκλου]

....312  κεντρο του κυκλου[οριζοντια διαμετρος]

========255 στοχο[χαμηλο καθετο σημειον του κυκλου]

καλη επιτυχια στα προγραμματα σας.

savil  7-3-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: