Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

χρηματιστηριον αξιων Αθηνων[μια ματια πριν το ανοιγμα]

φιλοι μου καλημερασας

Μια παροιμια του λαου μας λεει[εμπρος γκρεμος και πισω ρεμα].Ποσες φορες δεν το ακουσα αυτο απο τον πατερα μου ,οταν ειχε να παρει δυσκολες αποφασεις και συγκεγκριμενα ,οποια αποφαση και αν έπαιρνε  ειχε  και κακα αποτελεσματα μεσα της.
προσωπικα καταλαβαινω απολυτα τον Κ  Πρωθυπουργο.Πως απωλυεις 30.000 χιλ ανθρωπους σε λιγες ημερες ,μεσα σε ενα νεκρο τοπιο  επιχειρηματκοτητας.Κ. Πρωθυπουργε το λαθος σας ηταν οτι ολα αυτα τα σκεφθηκατε πολυ αργα.Θα επρεπε πριν αναλαβετε την εξουσια να τα ειχατε  κατα νου.Ειδατε που οδηγει η απολυτη αληθεια  στους αλλους Εταιρους μας ?Δεν ειναι  ετσι ,ομως κ.Πρωθυπουργε  θα επρεπε να λετε και εσεις, οπως ολοι οι αλλοι ευρωπαιοι ηγετες το // κρυβε λογια//,αυτο κανουν ολοι τους κρυβουν λογια και οι λεονταρισμοι της Ευρωπης δεν εχουν βαση,διοτι η ευρωπη δεν ειναι εθνος.Σας ευχομαι το καλυτερο στην ιδωτικη σας ζωη πλεον,εδω τελειωσατε με αδοξο τροπο .Εσεις απαλλαγηκατε πλεον απο το βραχνα του πρωθυπουργου,αλλοι θα αναλαβουν τωρα το κομα και τις τυχες του εθνους.Στο καλο  ,και ριξε μερικες κλωτσιες στον στιγκλιτς τον απoτυχημενο  νομπελιστα ,που τον ειχατε για πρωτοσυμβουλο σας,και κατεστρεψε την χωρα μαζυ και με τον παπακωσταντινου τον ασχετο.Καλη τυχη κ. Πρωθυπουργε στον αλλο κοσμο του σοσιαλισμου και της διεθνους σοσιαλιστικης  σας πορειας.

η αγορα
---------
Η αγορα φιλοι μου  θελει προσοχη πολυ.Πρεπει πρωτα να δουμε τι καιρο κανει εξω?Βρεχει ? χιονιζει? η εχουμε λιακαδα?
Βλεπετε εχουμε πολιτικες εξελιξεις,και οχι πολιτικα γεγονοτα.Να δουμε οι υποστηριχτες του συστηματος με την ιδιοτητα του μυστικοσυμβουλου τι εχουν προγραμματισει για σημερα και τις προσεχεις ημερες.Αν επειρεαζονται(που ειναι και το πιθανοτερο) ,απο τον κ. Αντιπροεδρο  και ισως πρωθυπουργο εντος των ημερων ,τοτε θα τρεξουν ανοδικα τα πραγματα.Ομως πρεπει να εχουμε υπομονη ,δεν χρειαζονται βιαστικες κινησεις,αδρανεια  για την αρχη και μετα αναλογα θα δουμε τι κανουμε, διοτι οι πολιτικες εξελιξεις θα τρεξουν γρηγορα αυτες τις ημερες.
θα επανελθω μετα το ανοιγματα των ευρωπα ι κων αγορων γυρω στις 9.15 περιπου με περισσοτερη ενημερωση.

καλημερα σας

savil

σημ. η δυναστεια Παπανδρεου ειχε αδοξο τελος ,οπως και η δυναστεια Καραμανλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: