Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

χρηματιστηρον αξιων ΑΘΗΝΩΝ[μερικες μετοχες θελουν προσοχη]

Φιλοι μου γεια σας
Ολοι το γνωριζετε οτι ο εικοσαρης εχει 20 μετοχες(εταιριες).Οπως εγραψα πριν δυο μερες νομιζω,αυτο  το συνολον των μετοχων εναι χωρισμενο σε δυο βασικες ομαδες.Θελω να σας μιλησω για την 1η ομαδα η οποια θελει πολυ μεγαλη προσοχη.Η ομαδα αυτη ευρεθη σε πολυ χαηλα ιστορικα επιπεδα, που λιγο πολυ θα χαρατηριαζαμε εκεινες τις τιμες μεγαλη ευκαιρια.Βεβαια στην σημερινη Ελλαδα ,χωρις να βαλουμε την χωρα σε μια ταξη ,δεν μπορουμε να το εξασφαλισουμε 100% τι ειναι ευκαιρια μεγαλη ,αφου καθε τοσο οι φοροι πεφτουν σαν χαλαζι,αλλα αυτα τα χαρτια δυσκολα πλεον ΣΟΡΤΑΡΟΝΤΑΙ ,εκτος και εχουμε πολυ κακες ειδησεις για καποιες απο αυτες.
ΔΕΗ
ΤΙΤΑΝ
ΕΕΕΚ
ΟΠΑΠ
ΜΥΤΙΛ
ΜΟΗ
ΕΛΠΕ
ΟΤΕ
ΜΠΕΛΛΑ
ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ,μερικες μαλιστα θα διορθωσουν νομιζω και μετα θα φυγουν ανοδικα ,εκτος και τα αποτελεσματα του 9μηνου ακυρωσουν τα αποτελεσματα του Ιουνιου.
Επομενως αυτη η  δυνατη ομαδα τραβα τον δεικτη ανοδικα και μαλιστα με επιμονη και με  ενα σχετικο σχεδιασμο θα ελεγα.,απο τους δυνατους.
Μια κακη ειδηση   που να αφορα την χωρα ,ειναι δυνατον να μας κανει , να δουμε και αυτα τα χαρτια  στα πρσφατα χαμηλα τους η και πιο κατω π.χ(πτωχευση της χωρας  πλεον φανερα  η  η κρατικοποιση  του τραπεζικου συστηματος μετα  απο πτωχευση του κλαδου,ειτε με την μεθοδο της προτον μπανκ ,ειτε με την μεθοδο της ΑΤΕ).
Αυτα τα γεγονοτα εχουν πανικο[φοβο] μεσα τους και σκοπιμοτητες,και φυσικα δεν μπορουμε να γινουμε θεοι εμεις, τι θα γινει ,αν και οταν συμβει κατι τετοιο.Ομως αυτη την στιγμη εγω σας περιγραφω  απλα τι ισχυει και οι κινησεις του καθενος ειναι αλλη υποθεση ,αλλα  να θα υπαρχει  μια βαση δεδομενων,για σχεδιασμο απο τον καθενα μας.


savil  15-10-2011