Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

καλημερα σας

καλημερα σας φιλοι  μου

Η ζωη ολων ειναι σε κατασταση ανησυχιας,αμφιβολιας,και φοβου.Ετσι ακριβως ειναι και η ζωη της αγορας,διοτι και την αγορα ανθρωποι την διακινουν.

Χθες οι αγορες ειχαν ανοδο [επετειακη],θελοντας να ξορκισουν το κακο με τη Lehman Brothers.Σιγα τα αυγα και μας επεισαν οι Αμερικανοι για τα δακρυα τους.Η κυβερνηση τους πριν το γεγονος  τιμωρουσε οσες τραπεζες δεν εδιναν δανειο σε οποιο περαστικο περνουσε εξω απο μια τραπεζα.Επεβαλε ποινες στα τραπεζικα ιδρυματα , αν δεν εδιναν δανειο σε σκηνίτες .

Οι Αμερικανοι δεν ειπαν στον ΚΙΝΕΖΟ // δουλευε φτωχε να μη σου μοιασω//?,πουλωντας του και προστασια για την εισοδο του στην ευρωπη και γενικα στη διεθνη σκηνη,αλλα τα δανεικα και αγυριστα αυξανονται.Η αγαπη του για την ευρωπη ,ειναι να την δει// τεζα//.Αχ -αχ βρε .........

Τελος παντων ,ας δουμε λιγο και τα δικα μας.Ειπαμε σημερα εχουμε την ληξη των ΣΜΕ ,αλλα και γενικα υπαρχει μια μικρη προετοιμασια για το κλεισιμο των λογιστικων βιβλιων τελος του μηνα.Ομως δωρον αδωρον ,ποιος κοιταζει τετοια εποχη τα λογιστικα βιβλια,αλλα και ποιον συμφερει να φανει η αληθεια.Ολα υπο αμφισβυτηση,ολα , ακομη και του εαυτου μας.

Ο δεικτης πλησιαζει τα προσφατα χαμηλα του,ομως  δυο τρια βασικα χαρτια οχι,δηλαδη απεχουν αρκετα απο τα χαμηλα τους  π.χ η ΕΤΕ .

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΗ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΩΝ, δεν προλαβαινουμε να αξιολογησουμε το  (α) θεμα ,και αμεσως ερχονται αλλα 5 μετρα και μερικα αναιρουν τα προηγουμενα.Ετσι δεν γινεται δουλεια,τρελαθηκαμε και εμεις που αναλυουμε καθε μερα καινουργια μετρα και ειδησεις,στο τελος με βλεπω κατα ΔΑΦΝΙ  μερια,αληθεια αυτο λειτουργει?Δεν ειμαι ενημερος.Ετσι οπως βλεπω τον εαυτο μου η κατα  ΔΑΦΝΙ μερια με βλεπω να αραζω η κατα κορυδαλο.Ο κορυδαλος θα λειτουργει πιστευω?,εμενα αυτο που με ενδιαφερει και στην μια και στην αλλη περιπτωση ειναι να εχω τζαμπα φαγητο ,υπνο και γιατρο και να γραφω τις αμπελοφιλοσοφιες μου εστω και στο χωμα σαν τον ΑΡΧΙΜΗΔΗ,ελπιζοντας να βρεθει ενας στρατιωτες να μου παρει το κεφαλι.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΑς.

savil

Δεν υπάρχουν σχόλια: