Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

τεχνικη αναλυση ftse/athex. top 20[31-7-2011] [μαθημα]

savil  31-7-2011


παρακολουθηση του δεικτη η μιας μετοχης χωρις μηχανημα


ειδικα αυτη την εποχη θα σας παρακαλουσα να κανετε μια καθετη στηλη με τις τιμες κλεισιματος του δεικτη  μετα το προσφατο υφηλο που εκανε στο 579.και θα συνεχισετε να το κανετε εως οτου υπαρξει ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ.
δυπλα απο την καθετη στηλη που θα σχηματισετε καντε αλλη μια καθετη στηλη  και αφου την πρωτη ημερα την αφησετε καινη στην δευτερη στηλη , μετα θα βαζετε την διαφορα της τιμης κλεισιματος της ημερας ,απο την προηγουμενη ημερα και συμπληρωστε την στηλη εως σημερα.
Αυτη η στηλη η δευτερη που σχηματισατε δειχνεει τις οριακες μεταβολες του δεικτη απο ημερα σε ημερα..Αναλυοντας τις διαφορες αυτες μπορουμε να παρομε χρησιμα συμπερασματα δια την πορεια της κινησης και φυσικα οσο ελλατωνεται αυτη η διαφορα[δηλαδη μικραινει η αποσταση δυο ημερων] τοσο πλησιαζουμε στην ημερα αντιστροφης και αντιθετα,οσο μεγαλωνει η διαφορα ,τοσο θα συνεχιζεται η κινηση προς την κατευθυνση που κινειται.Οταν θα εχουμε πιθανον αντιστροφη , εχουμε τα εξης χαρακτηριστικα.


1,μηδενισμος της διαφορας απο την προηγουμενη ημερα.
2,υπερβαση απο το υψηλο της προηγουμενης ημερας
3.αυξηση του ογκου συναλλαγων
4.ανεκπληρωτη ισως ζητηση στο κλεισιμο σε εταιριες (κλειδια)
5,οσο περισσοτερων ημερων υπερβαση  κλεισιματων των η τα υψηλων εχουμε των τοσο πιο αξιοπιστη ειναι η αντιστροφη.
6 ,απο προσωπικη ερευνα πιστευω θα πρεπει να υπερβει τα κλεισιματα η τα υψηλα τουλαχιστον 3 ημερων για να την θεωρησουμε αξιοπιστη η να εχει μια παραξενη δυναμικη με μεγαλη ανεκπληρωτη ζητηση.
το κειμενο ειναι μια προσφορα ,απο τον γραφοντα στους επισκεπτες της σελιδας


savil  31-7-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: