Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

καλημερα σας

Θα προτιμουσα να μην εχω αυτη την ευχη σημερα,αφου δεν την βλεπω να ειναι καλη.Αρχισαν τα παρατραγουδα.ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ. τελεια και παυλα..Την βαπτιζουν οπως θελουν ,ομως η ουσια δεν αλλαζει.100,000 χιλαδες ευρω εγγυονται οι τραπεζες  ,δηλαδη αν εχω 200.000 τα αλλα  100.000τα χανω? και μετα μου λετε να μην τρεμει ο κοσμος?ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ  ψευτες και δειλοι,δεν εχετε το θαρος να αναλαβετε τις ευθυνες σας,ΠΤΩΧΕΥΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ  βρε ανικανοι ,εχετε καταλαβει τι κανατε ?Δεν θα γλυτωσετε το λιτσαρισμα του κοσμου,οσο κουτοχορτο και αν τους τα ι ζετε με κατι ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ που βγηκαν πρωι πρωι να μας πουν μας σωσανε οι ιταλοι.
Λυπαμαι κυριοι ,αλλα η χωρα πτωχευσε ,αυτο μετραει ,τους στηριζουν οι ευρωπαιοι,αλλα για ποσο,προκειμενου να γλυτωσουν απο το  λιτζαρισμα του κοσμου οι ανικανοι και ψευτες ολοι τους.

ζητω οι γαμπροι της γερμανιας με τις θεσαρες τις δημοσιες και την τσεπαρα τους ,γεματη κλαματα και πονο απο τον ελληνικο λαο.ΔΙΟΤΙ τα χρηματα που περνετε ,δεν τα αξιζετε κανεις σας,αφου πτωχευσατε την χωρα ανικανοι του κερατα.Δε ντρεπεσθε να βγαινετε στο γυαλι και να κανετε παρτακια δηθεν  με αιτιολογικο το ψωμι παιδεια ελευθερια.Αυτα μονο εσειςτα απολαυσατε και τα παιδια σας και οι υπηρετες σας,ο κοσμακης απολαμβανει την φτωχεια που του φορτωσατε και δεν εχετε το θαρος να το παραδεχθειτε ,ανθρωπακια της δεκαρας,γιατι μια δεκαρα τρυπια εχει πιο πολυ αξια ,απο εσας ,που φερατε ην χωρα εδω .παχυδερμα  και /σουμο/του κερατα,ολοι σας.

Αν οι Απριλιανοι πεθαναν στην φυλακη ,η ιδια τυχη σας περιμενει,δεν θα γλυτωσετε.

savil

Δεν υπάρχουν σχόλια: