Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΕΤΕ ΤΕΧΝΙΗ ΑΝΑΛΥΣΗ 25-7-2011



 25 Ιουλιου2011
.Αυτα  δημοσιευσα εκεινη την ημερα.Σημερα θα ξαναδημοσιευα τα ιδια στοιχεια ,με την διαφορα ,πως σημερα ευρισκομαστε σε αντιστροφη πορεια[ δια την αγορα και την εταιρεια.Ειμαστε  σε ΑΝΟΔΙΚΗ πορεια  και τιποτα αλλο.
Η πιστοποιηση της πορειας ,εγινε πριν λιγες συνεδρειες και δεν επιδεχεται καμια  παρερμηνεια,η ανοδικη της πορεια.Μονο εκτακτα και δυσαρεστα γεγονοτα εκτος αγορας ,ανατρεπουν αυτη την πορεια.

savil
8-12-2013
 ===================================================================
 25-7-2011
Γιεα σας

Το Σαββατο δια μερικες ωρες θα διαβασατε μια συντομη αναλυση δια την ΕΤΕ ,οπως επισης και τις ενεργειες που θα καναμε  δια λογαριασμο μας.Αυτο καναμε  σορτ  με την ψυχη μας και μαλιστα πιασαμε  και καλες τιμες ακομη και στο 5.4.Φυσικα μετα κατεβασαμε εκεινη την αναρτηση ,διοτι φραστικα ηταν εχθρικη .Π.Χ μιλουσαμε δια το χασμα  και σημερα επιβεβαιωνομαστε.Τι χασμα ειναι τουτο ,που προχθες δεν πουλουσε κανεις και σημερα , να  ειναι  γεματο πωλητες? και το ιδιο πιστευουμε θα γινει ως το 4,9 που κλεινει το χασμα και πολλοι τρεχουν να αγορασουν ,μηπως και χασουν την ευκαιρια.Λοιπον  δια να τελειωνουμε με αυτη ην κομωδια της ΕΤΕ στην ημερησια κινηση.Δεν γνωριζουμε  που θα παει η μετοχη η αν δεχεται επιθετικη εξαγορα στα 15 ευρω(που τετοια τυχη).Δεν γνωριζουμε τα σχεδια των δυνατωνν .Γνωριζουμε αλλα ,πραγματα οπως  αυτα.

1ον με σταθερη διασπαση του 5.04 πτωτικα  ,λεει αντιο σε καθε ανοδικο σεναριο.Οσο θα απομακρυνεται πτωτικα απο το σημειον(5,04), τοσο  ελλαχιστοποιουνται οι πυθανοτητες δια ανοδικη  συνεχεια.

2ον Γνωριζουμε οτι ο RSI  ο ωριαιος εκανε προχθες υψηλο 86,64 που σημαινει οτι,καθε ανοδικο γυρισμα δια να εχει ανοδικο αποτελεσμα συνεχειας,πρεπει ο ιδιος δεικτης να υπερβει αυτο το υψηλο σημειον ,ανεξαρτητα που θα παει   τιμη της μετοχης ,ακομη και πανω απο το 5,4 να παει θα γυρισει εντονα μαλιστα πτωτικα,αλλα και το 5.4 δεν ειναι ευκολο να το προσπερασει,αμφιβαλλω και αν μπορει να το φθασει.


3ον δια να ισχυσει το 2ον δεδομενο, μια πρωτη ενδειξη θα ειναι, να γυρισει ο ιδιος δεικτης, απο το σημερινο σημειον56,91 ,επαναλαμβανω ,να γυρισει ανοδικα και να διασπασει ανοδικα και σταθερα το  62,07.

4ον ακομη και το 5.10 να διασπασει σταθερα καθοδικα,  βαζει προοπτικη δια το  4.72 ,αφου φυσικα διασπαση το 5.04 πτωτικα  και σταθερα.

Ομως σημερα εκλεισε στο στωμα του λυκου ,οπως σας ειπα  διοτι το 5.04 ειναι το στωμα του λυκου,οποτε αν την καταβροχθησει ,αντε μετα να την δεις στην τωρινη της μορφη.
--------5.4

-------5,16
(+)
==================5,10
(-)

(-)
  5.04     5,04     5,04    5,04  σημειον  διαβατηριων  [ισορροπια]
(-)

σταθερα κατω απο το 5,04  λεει αντιο στην ανοδικη προοπτικη

κατω απο το 5.04 υπαρχει το 4,72 ως τελευταια ευκαιρια ανοδικης επιστροφης διαφορετικα  αντιο τιμη με το 4 μπροστα.
    αυτα  αποψε δια την ΕΤΕ καλη επιτυχια στους σχεδιασμους σας

savil 25-7-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: