Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

μια ματια στο ανοιγμα της αγορας[Χρηματιστηριο αξιων Αθηνων]22-7-2011

Φιλοι ας γεια σας
Επιβεβαιωνεται η πρωτη μου εντυπωση δια την συνοδο κορυφης.Η αγορα αντιδρα θετικα.μη ξεχνατε να περνετε τα κερδη σας, οσοι εχετε καταγραψει απο αυτη την εκτιναξη του δεικτη.
Ο δεικτης ζυγιζει τις δυναμεις  σην περιοχη του 552 περιπου που σας ανεφερα,οπως και χθες δια  το 528 ως σημειον κομβικο,που δεν αποκλειεται να επισκεφθουμε  ,εστω με καποιο ανορθοδοξο τροπο.
  Δυο πραγματα μπορει να συμβουν .η να γυρισουμε  σαν τεστ στο 528 περιπου  η να φυγουμε απο το 552 προς το 580 και να γυρισουμε εδω που ειμαστε σημερα.Εκτος και ολη αυτη η ιστορια ειναι /μουσι/ ,οποτε μας περιμενει το 494.
Εγω βαζω την καλη μου σκεψη και θα παμε προς το σημειον ισορροπιας που ειναι το 594 ,αλλα δεν νομιζω να παμε μονοκοματα, αυτο θα γινει με ενα τροπο  που θα περιεχει και φοβο μεσα του.
οσοι δεν εισθε αγορασμενοι δεν πειραζει μη βιαζεσθε ,θα σας δοθει η ευκαιρια  και μαλιστα εδω στα χαμηλα δηλαδη κατω απο το 600.Να λοιπον που η περιοχη 500 550 ,ηταν περιοχη αγορων  ακινδυνων,οπως τοσες φορες σας περιγραψαμε,αλλα και τελειωματος του σορτ.Αλλα δια να ειμαστε αληθεις,μεχρι χθες το βραδυ δεν γωριζαμε  τι θα γινει με το /θεριο/ του χρεους και τα συμβουλια τους,η λεξη πτωχευση επαιζε και ισως παιξει στις προσεχεις ημερες.Δεν τεειωσαμε εντελως ακομη απο μεγαλα κενα αερος ,οπως σας εγραψα,και ισως το πρωτο να το συναντησουμε γρηγορα.Υπομονη και σχεδιασμος κα ολα θα   πανε καλα.

savil   

Δεν υπάρχουν σχόλια: