Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

μια ματια στο ανοιγμα της αγορας 8-6.2011

Φιλοι μας καλημερα σας

Καλοκαιρακι ,ωραιο!!,μπανακια,μαυρα κορμια ,μπρουτζινα σωματα,αλλα και ιδρωτας.Και βεβαια κρυος ιδρωτας πιανει μερικους βλεποντας σημερα τον δεικτη.Εμεις χαιρομαστε αυτη την κατηφορα του δεκτη και της αγορας,την απολαμβανουμε θα ελεγα,διοτι αυτο ζητουσαμε.Αυτο θελαμε καλυτερες τιμες ,διοτι την προηγουμενη κινηση ετσι και ετσι ,δεν την προλαβαμε και τοσο καλα,περιμεναμε λιγο πιο κατω και με αλλα πλανα.Τωρα επιλεγουμε,διαλεγουμε τα καλυτερα χαρτια και βαζουμε εμεις τις τιμες που θελουμε να αγορασουμε και δεν κυνηγαμε καμια τιμη .Σας ειχα γραψει  την κλιμακα και τις προυποθεσεις  ,τωρα πηγαινουμε στο 566 περιπου  .Αυτο το ειχα επισημανει απο την στιγμη που θα χανοταν οριστικα το 585,οπως και εγινε σημερα  το πρωι.
Ειναι ολες οι αγορες σχεδον στον ιδιο σχεδιασμο ,.Οι γερμανοι φουλ γιατο 6950 περιπου και η Αμερικανοι λιγο καλυτεροι  ,αλλα και αυτοι στο 1257 θα δουμε  αγωνα μποξ  ισως.
Προσοχη στις επιλογες σας ,προσοχη στις ποσοτητες,ειπαμε πολλες φορες και λιγα λιγα τεμαχια.Τον ογκο των χρηματων μας τον εχουμε  απειραχτο, και αυτο εινα το σωστο.Αγορες ναι αλλα με επιστημονικο τροπο ΠΑΝΤΑ.
Δεν εχω να πω πολλα πραγματα,ευχομαι οι επιλογες σας να ειναι οι σωστες και ο τροπος ενεργειων σας το ιδιο.Οι βιαστικοι δεν εχουν θεση σε αυτο τον προγραμματισμο,μαλλον θα χρειασθουν μαθηματα με τον Αντωνη. Προγραμμα και αυτοπειθαρχια,θαρρος και ηθικο δυνατο, εσεις εισθε οι δυνατοι ,διοτι κανετε ακριβως ο,τι και οι δυνατοι.Εξυπναδες κ,τ,λ δεν περνουν και πηγαινουν αδιαβαστοι οι σκεπτομενοι ετσι.

Γιαννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: