Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

σχολια του Σαββατου 4-6-2011

Καλημερα σας φιλοι μας

 Σαββατο σημερα.ξεκουραση-μερικοι μετρουν τα κερδη  τους μπραβο απο εμας και παντα τετοια.Ειμαστε εδω στο γραφειο με μια χαρουμενη διαθεση,χωρις να μπορουμε να προσδιορισουμε την αιτια,ομως μια παραξενη χαρα φαινεται να φορτωνεται την ψυχη μας.Θεε μου τι ειναι τουτο παλι?Θα θελαμε να κρατησει πολυ,για παντα αν ειναι δυνατον,μα εχουμε μεσα μας και την αμφιβολια,μηπως ειναι ονειρο? μηπως για αλλη μια φορα ξυπνησουμε και δουμε ενα αλλο προσωπο της ζωης? και μας απαγοητευσει.Οπως και ναχει,αληθινο, η ψευτικο,ονειρο η πραγματικοτητα,εμεις ζουμε αυτο που αισθανομαστε τωρα,και αυτο ειναι ,χαρα,εναι ελπδα,ειδικα αυτο το τελευταιο,ΝΑΙ ΕΛΠΙΔΑ.
Δεν θα χαθουμε,θα διασχισουμε την ερημο,θα σταματησουν για λιγο τα νερα της νεκρας θαλασσας και θα περασουμε απεναντι στην γη της επαγγελιας,και τα νερα θα ξανακλεισουν πνίγοντας στο βαθος τους ,αυτους που μας κυνηγούν.
Δεν θα κινδυνευουμε πια εμεις και τα παιδια μας, απο τους (αιγυπτιους),που μας ηθελαν χαμαληδες στις πεδιαδες του Νειλου, δεν θα κινδυνευουμε πια, απο τους επιστατες,θαχουμε περασει απεναντι στη γη της επαγγελιας,εκει που θα φτιαξουμε το οποιο μελλον μας,αλλα και το μελλον των παιδιων μας.
Δουλεια?Ναι πολυ δουλεια ,δεν ειμαστε ντεμπεληδες,δεν θα γινουμε ειδωλολατρες,θα παρουμε τις δεκα εντολες για αλλη μια φορα και θα ξεκινησουμε απο την αρχη.

Ειναι ωραιο πραγμα η αρχη.....Μας φερνει καινουργια ζωη,καινουργια σχεδια,καινουργιαΕΛΠΙΔΑ.

καλημερα σας

ετσι σκεπτεται ο savil σημερα το πρωι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: