Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

S&P 500 TECHNIKAL ANALYSIS -savil- [ 19-5-2011] ΚΑΙ [23-5-2011]

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ  και συνεχεια της αναλυσης.................

TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ -FTSE/ATHEX TOP 20: S&P 500 TECHNIKAL ANALYSIS -savil- [ 19-5-2011]: "–

Εντοπισα μια κατασταση πριν λιγες μερες και σας την ανεφερα.Εβλεπα   μια συγκρουση η μαλλον εξισωση δυο τασεων  μιας γρηγορης τασης και μιας αργης τασης.Το φαινομενο αυτο το εχω παρακολουθησει και αλλες φορες στην καριερα μου και παντα εχει αποτομες εκπληξεις.Ετσι και τωρα  ειχαμε μια εκπληξη αποτομη και ενα γυρισμα του δεικτη πτωτικα.Σας εδωσα το σημειον 1318 ως πολυ βασικο σημειον και οτι αν διασπασθει σταθερα και με ογκο θα εχουμε τις προυποθεσεις για μια μεγαλη διορθωση.Τωρα δημιουργουνται οι προυποθεσεις.Οι δυνατοι των αγορων ενηργησαν ταυτοχρονα σε πολλες αγορες ,οπως π.χ στην Γερμανια ΚΑΙ εφεραν την αγορα και τον δεικτη στην ιδια θεση κατα αναλογια που ισχυει εδω στην ΑΜΕΡΙΚΗ.
Παραξενα πραγματα,και φαινονται τοσο αληθινα,ομως ειναι προγραμματισμενα 100% ΟΛΑ.
Εμεις οι απλοι εμποροι ,αυτο πρεπει να το καταλαβουμε καλα ,να το βαλουμε καλα στο μυαλο μας και να κανουμε κινησεις ιδιες με αυτες που κανουν οι δυνατοι.Η δουλεια μας δεν χωραει ατομικες εξυπναδες και χειρομαντειες,αυτο ειναι καταστροφη ειδικα, ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ.Παντα συμπλεουμε και ποτε αντιθετα,σκοτωνουν σαν το ηλεκτρικο ρευμα αν σε συναντησουν αντιθετα στην θεληση τους.

Προφιλ της αγορας
--------------------

 ---------------1338 εμποδιον

 ---------------1309 εμποδιον

 =====================1280 σημειον ισορροπιας [δυνατο εμποδιο]

 εαν διασπασθη δυνατα και σταθερα το 1280 τοτε θα εχουμε και επισημα  μια διορθωση μεγαλη και η οποια αγγιζει και ΔΟΜΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1179 ΠΕΡΙΠΟΥ.

συμπερασμα
-------------
ειμαστε σε διορθωτικη πορεια κα με στοχο το 1179.Ομως για να φθασουμε ως εκει ο δεικτης συνεχεια θα εχει διαφορα τεστ οπως αυτο στο 1280 μοναδες και φυσικα ΚΑΙ  μικροτερα λιγο πιο πριν.
Ανοδικη διασπαση του 1338 αναιρει  την καθοδικη πορεια εστω και προσωρινα.


 (+)
=======================1318 σημειον τασης  μεταβλητο
(-)


 ερμηνεια= με τιμες πανω απο το 1318 θα συνεχισθει η ανοδος με τεστ στο 1338

ερμηνεια=με τιμες κατω απο το 1318 θα συνεχισθει η πτωση  με στοχο το 1280 οπου θα ληφθουν αποφασεις.

Αυτα για αποψε ,εχω πολλα να γραψω απο αυτα που βλεπω και σκεπτομαι,αλλα εχουμε και αλλες μερες να τα γραψουμε.

 savil
αυτα που γραφω ,ειναι προσωπικη ερευνητικη εργασια ,δεν ειναι προταση για χρηματιστηριακες πραξεις η επενδυτικους σχεδιασμους,αφορουν εμενα και την ομαδα μου.


Σας ευχαριστω για τις πολλες επισκεψεις που εχω στην σελιδα απο την Αμερικη,ευχαριστω παρα πολυ.θα ειμαι παντα κοντα σας και αν σας απασχολει κατι απο  οσα γραφω γραψτε μου να σας τα εξηγησω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: