Κυριακή 29 Μαΐου 2011

EUR/USD TECHNIKI --ANALYSIS [30 May2011]

savil  30/5/2011
----------------


plan

(+) .......1.47
=======================1,4455
(-)------1.4200
(-)------1,3967


--------------------------------------------------------------------------
η αγορα προσπαθει να κρυψει τις πραγματικες της προθεσεις,και οταν λεμε αγορα εννοουμε τους δυνατους που εξουσιαζουν τις αγορες ολες και φυσικα  και την αγορα του συναλλαγματος.
Οσο και να θελουν να μου κρυφτουν δεν μπορουν,διοτι τα ιχνη τους ειναι πολυ ξεκαθαρα στο μυαλο μου και ξερω και που πηγαινουν και τι κανουν και τι θελουν.Φυσικα θελουν κερδη απο την καθημερινη συνεδρίαση,αλλα για να βγαλουν κερδη αυτοι δηλαδη οι δυνατοι θα πρεπει να παραπλανησουν πολλους μικρους εμπορους.
Εγω εχω ενα δικο μου ορο της αληθειας  για τις προθεσεις των και ειναι ενα διαστημα τιμων .


(+) συνεχομενη ανοδο προς το 1,4455..............

  +
-------------------------------------------------------------1.4250
 περιοχη του ορου της αληθειας, (αδιαφορη περιοχη)
-------------------------------------------------------------1.4150
 -

(-) ,,,,,,συνεχομενη πτωση προς το 1.3900.............


θα πω λιγα λογια για το 1.4250.
 το σημειον αυτο κρυβει εξελιξεις για πολλου μηνες και οι διασπασεις του απο τον ημερησιο δεικτη ειναι πολυ-πολυ-πολυ σημαντικες.Θα ελεγα με απλα λογια αν η διαφορα του δεικτη απο το 1.4250  κρατηθει σταθερα στο συν(+),τοτε το ευρω ισως κοιταζει καταματα και το 1,6700 σε βαθος χρονου.

Αντιθετα αν η διαφορα του δεικτη απο το 1.4250 ειναι πλην(-),και μεγαλωνει συνεχεια αυτη η διαφορα ,τοτε το ευρω θα χασει πολυ απεναντι στο δολαριο.Ο διασπασεις τετοιων σημειων δεν επαναλαμβανονται συνεχεια,ειναι θα ελεγα λιγες ,πολυ λιγες .Αυτος ειναι ο λογος που τις θεωρω αξιοπιστες,αρκει να βεβαιωθουμε  για ενα μικρο χρονικο διαστημα  οτι εχουμε πραγματικη διασπαση του σημειου.

Αυτο ειναι και το βασικο μας ερωτημα αυτη την στιγμη,αν εχουμε πραγματικη διαπαση του 1,4250 η οι δυνατοι προσπαθουν να μας παραπλανησουν και να μας φορτωσουν ευρο σημερα,και να μας περιμενουν στο 1.3900 και κατω να τους τα πουλησουμε ,χανοντας ετσι πολλα χρηματα απο τον λογαριασμο μας.Αυτο θελω να προσεξετε και πρεπει να εχετε συνεχεια την προσοχη σας στις κινησεις των δυνατων ,στις αγορες,μη κανετε βεβιασμενες και απερισκεπτες κινησεις.Σχδιαστετην κινηση πρωτα ,παρακολουθειστε την αγορα και μετα η αποφαση για κινησεις απο συγκεκριμενα σημεια.

καλη επιτυχια σε οτι κανετε.

savil  30/5/2011
αυτα που γραφουμε στην σελιδα μας ειναι  ερευνα και αφορα εμας και τους μαθητες μας,διοτι ειναι εκπαιδευτικου χαρακτηρα η μελετη.Δε ειναι προταση για χρηματιστηριακες πραξεις η  επενδυτικους σχεδιασμους.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: